Biletul zilei: Simona Halep vs Caroline Wozniacki

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Simona Halep - Caroline Wozniacki
1
1.70
X
2
2.25

Meciul mult așteptat de toți românii stă să înceapă peste doar câteva ore. Simona Halep și Caroline Wozniacki se vor lupta pentru titlu tocma la antipozi la turneul de Grand Slem, Australian Open. Este ultima luptă pentru Halep care este foarte aproape de a pune mâna pe marele trofeu. Ea va fi susținută de la depărtare de milioane de români dar cu siguranță și în arenă vor fi mulți susținători ai ei. Daneza Wozniacki nu este o jucătoare pe acre Halep să nu o ia în seamă deoarece este foarte puternică. Câștigătoarea acestui joc pe lângă titlul pe care îl va obține va rămâne sau va urca pe prima poziție în topul WTA. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați din acest articol.

Simona Halep este lider mondial și este văzută de foarte multă lume ca favorită în acest meci. Românca vine după un turneu excelent în care  afăzut meciuri extraordinare. Să nu uităm că a acuzat șiserioase probleme la gleznă dar acestea nu și-au pus amprenta asupra jocului ei. Jucătoarea noastră a avut și două meciuri maraton de-a lungul acestui turneu împotriva lui Lauren Davis pe care a învins-o foarte greu în decisiv. Al doilea meci foarte greu pentru Halep a fost în fața nemțoaicei Angelique Kerber. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea ca pont o victorie a Simonei Halep

Caroline Wozniacki este pe poziția a doua în clasamnetul WTA și vânează poziția de lider a Simonei Halep.  De-a lngul acestui turenu daneza a arătat un joc foarte consistent cu foarte multe puncte decisive. Ea nu a avut parte de meciuri foarte lungi, reușind să se impună în majoritatea meciurilor cu scorul de 2-0 și a pierdut doar două seturi pe parcursul acestui turneu. Putem spune că dun punct de vedere fizic daneza stă mai bine decât Halep dar voința româncei sperăm că va învinge. Niciuna dintre cele două jucătoare nu a reușit să câștigă până în acest moment vreun turneu de Mare Șlem. Biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.70 pentru victoria româncei Halep. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă vei ține cont de sfaturile noastre.