Biletul zilei: Sheriff Tiraspol vs Shkendija

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sheriff Tiraspol - Shkendija
1
1.50
X
3.75
2
6.75

Preliminariile pentru UEFA Europa League continuă. Suntem în turul al doilea dar echipele se pot gândi la grupele acestei competiții. În această seară sunt programate trei partide din preliminariile UEFA Champions League. Unul dintre cele mai interesante dueluri este înâlnirea dintre Sheriff Tiraspol și Shkendija. Sheriff Tiraspol este campioana sezonului trecut din Moldova în timp ce Shkendija a câștigat sezonul trecut din Macedonia.  Scorul înregistrat la finalul meciului tur a fost de 1-0 pentru oaspeții de astăzi. În această seară ne așteptăm la un meci foarte echilibrat în care diferența se va face la micile detalii. Echipa ce se va califica dintre cele două formații va juca în turul trei cu Red Bull Salzburg. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă de pe urma căreia sperăm să realizăm profit.

Sheriff Tiraspol este favorită la victorie în această seară. Totuși moldovenilor nu le este destul o simplă victorie pentru a obține calificarea. Ei trebuie să învingă cu 1-0 pentru  a merge în prelungiri sau la minim două goluri diferență pentru a se califica direct. Experiența în cupele europene este de partea gazdelor de astăzi. Nu trebuie să îi sperie acest dezavantaj de un gol deoarece și în turul trecut au avut de recuperat. Ei au eliminat pe Torpedo Kutaisi. În tur au pierdut cu scorul de 2-1 iar în retur au câștigat cu scorul de 3-0.Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Sheriff Tiraspol.

Shkendija a obținut titlul sezonl trecut în Macedonia după ce a dominat acea competiție. Oaspeții partidei de astăzi au eliminat în turul 1 pe The New Saints. Macedonenii Sau calificat foarte greu.  Meciul tur l-au câștigat cu scorul de 5-0 iar în retur au fost învinși cu scorul de 4-0. Evoluția lor a fost foarte slabă de la tur la retur. Astăzi ne așteptăm la un meci echilibrat în care miza calificării va influența jocul celor două formații. Pe biletul zilei am ales să mergem pe o victorie a celor de la Sheriff dar dacă ne dorim o cotă mai mare putem miza că ei se vor califica. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.