Sheriff Tiraspol vs Qarabag

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei la pariuri sportive
Sheriff Tiraspol - Qarabag
1
3.10
X
3.10
2
2.40

Singurul meci ce se va disputa astăzi cu ocazia returului din turul al treilea al UEFA Champions League este cel dintre Sheriff Tiraspol și Qarabag. Miza este imensă, echipa care se va califica în play-off va participa în grupele UEFA Europa League în cazul pierderii barajului. Am ales să analizăm acest joc, și să oferim un pont pentru biletul zilei deoarece este foarte interesant. În meciul tur la finalul celor 90 de minute s-a înregistrat scorul de 0-0. Astfel, astăzi  orice gol poate valora dublu și poate înclina balanța calificării decisiv.

Sheriff Tiraspol vine după o victorie obținută la sfârșiul săptămânii în prima ligă de fotbal a Moldovei. Gazdele de astăzi au trecut de Petrocub cu scorul de 2-1. Sheriff în UEFA Champions League a evoluat și în turul doi. Acolo a eliminate pe Kukesi din Albania. Scorul la general dintre cele două echipe a fost de 2-2 dar vecinii noștri s-au calificat grație golului înscris în deplasare. Pe teren propriu Sheriff a câștigat cu 1-0 iar în Albania a înregistrat o înfrângere cu scorul de 2-1. Gazdele de astăzi sunt o echipă destul de bogată pentru această parte a Europei iar ambițiile sale sunt destul de mari. Astăzi pentru biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe o victorie a moldovenilor și automat calificându-se în play-off-ul pentru UEFA Champions League.

Qarabag va încerca o calificare chiar în Moldova. Un amănunt care este foarte important pentru azeri este faptul că nu au primit gol pe propriul teren. În acest caz un gol marcat astăzi va cântări dublu în balanța calificări mai departe în această competiție. Campionatul din Azerbaijan nu a început încă iar acest lucru poate însemna un dezavantaj pentru oaspeți care au disputant doar meciuri în cupele europene în această vară. În turul secun al acestei competiții Qarabag a eliminate fără drept de apel pe Samtredia din Georgia. Oaspeții de astăzi s-au calificat în urma a două victorii și cu scorul general de 6-0. Chiar dacă nu au reușit să câștige pe propriul teren, oaspeții nu pot fi scoși de tot din calculele calificării. Pentru biletul zilei la pariuri sportive online vom profita de cota de 3.10 pe care o are Sheriff Tiraspol la victorie. Această cotă o putem juca în format single pe biletul zilei pentru a avea șanse mai mari de câștig.