Biletul zilei: Sheriff Tiraspol vs Dacia Chișinău

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Sheriff Tiraspol vs Dacia Chisinau
Sheriff Tiraspol - Dacia Chișinău
1
1.91
X
3.00
2
3.80

Campionatul din țara noastră vecină, Republica Moldova se apropie de final. Mai este de disputat un singur meci dar acesta este cel mai important al sezonului.

Această partidă decisivă pentru ambele echipe va avea lovitura de start la ora 21:00 și se va disputa pe stadionul echipei Sheriff din Tiraspol. Regulile campionatului din Moldova presupun că dacă doua echipe se afla la egalitate de puncte se va disputa un meci decisiv fără a se mai ține cont de golaveraj sau alte criterii de departajare. Aceasta finală a campionatului moldovean nu ar trebui sa lipsească de pe biletul zilei care îl plasăm la pariuri.

Sheriff Tiraspol este cotată ca favorită la obținerea titlului de campioană. Gazdele acestui meci traversează o formă foarte bună venind după patru victorii în ultimele patru partide disputate. În aceste partide echipa din Tiraspol a avut un golaveraj foarte bun reușind să înscrie în trei dintre aceste meciuri peste cinci goluri și au primit doar două. Speranțele celor de la Sheriff Tiraspol sunt legate de ofensiva unde au jucatori foarte buni.

Cei mai buni marcatori ai sezonului sunt de la Sheriff. Ricardinho cu 15 goluri și Brezovec care a înscris de 12 ori au șanse să marcheze și astazi în finala campionatului. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 1. Cota pentru acest pronostic este de 1,91. Aceasta ne poate suplimenta caștigul de pe biletul zilei.

După forma arătată de Dacia Chișinău vedem ca au o șansă importantă de a caștiga titlul de campioană. Forma de moment este una perfectă obținând cinci victorii în ultimele cinci partide disputate. În trei dintre aceste jocuri nu au primit gol. Ambele echipe au acumulat în acest sezon 69 de puncte. În cele 30 de etape disputate, cei de la Dacia Chișinău au primit doar 15 goluri ceea ce înseamnă că defensiva este atuul echipei. Ne așteptăm la un meci foarte  spectaculos deoarece se joacă cu trofrul pe masă, iar fiecare echipă va vrea sa profite de șansa ei pe care o are la titlu. Pentru ca să avem șanse mai mari de caștig cu biletul zilei trebuie sa ții cont de analizele specialiștilor noștri.