Biletul zilei: Shakhtar vs AS Roma

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Shakhtar - AS Roma
1
2.50
X
3.30
2
3.10

Ultima seară din turul optimilor de finală din UEFA Champions League se anunță una incendiară. Echipa noastră va oferi câte un pont pentru ambele meciuri. Shaktar va primi vizita celor de la AS Roma într-un meci foarte echilibrat și care este deschis oricărui rezultat. Ambele echipe au arătat în grupe că pot face meciuri mari și pot obține rezultate pe măsură. Cele două formații traversează o formă de moment foarte bună, astfel că nu ne putem aștepta decât la spectacol. Din cauza problemelor din Ucraina din regiunea Donetsk, meciul se va disputa pe stadionul din Kharkiv. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă intrați pe site-ul Beturi.ro.

Shakhtar are nevoie de un rezultat bun în această seară pentru a păstra șanse pentru returul de pe Olimpico. Ideal pentru ucrainieni ar fi să nu primească gol. Gazdele din această seară au terminat pe poziția a doua o grupă câștigată de Manchester City și din care au mai făcut parte Napoli și Feyenoord. Ceea ce este important pentru Shakhtar este că a câștigat toate cele trei meciuri considerate acasă. În campionatul din Ucraina, gazdele din această seară se află pe prima poziție. Tehnicianul celor de la Shakhtar nu se va putea baza în această seară se Malyshev și Srna. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe un meci echilibrat atât în teren cât și pe tabelă.

AS Roma are un avantaj, că va disputa meciul retur în fața propriilor suporteri. Romanii au făcut un seozn de toamnă foarte bun șo au reușit să câștige grupa din care au mai făcut parte Chelsea, Atletico Madrid și Qarabag. Oaspeții partidei din această seară traversează o formă foarte bună având trei victorii în ultimele trei partide disputate în Serie A. În campionatul Italiei sunt pe a treia poziție  a clasamentului. Pentru cei de la Roma o problem în această seară pot fi și condițiile meteorologice, deoarece în Ucraina este foarte frig în această perioadă. Pentru cei de la AS Roma nu sunt anunțate absențe importante din lotul echipei. Pentru meciul din această seară mizăm pe echilibru iar pontul nostru pentru biletul zilei va merge pe un rezultat de egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.