Biletul zilei: Shakhtar Donetsk vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Shakhtar Donetsk - Manchester City
1
3.10
X
3.35
2
2.48

Shakhtar Donetsk are nevoie de un singur punct pentru a  se califica în primăvara UEFA Champions League și a lăsa acasă pe Napoli. Ucrainienii vor avea un meci foart edificil deoarece vor intalni pe MMnachester City și după cum știm este o forță î fotbalul mondial. Jocul acesta se va desfășura în cadrul grupei F. Din această grupă mai fac parte Napoli și Feyenord care se vor întâlni și ele în meci direct pe terenul echipe din Olanda. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important dacă pariem cu atenție.

Shakhtar Donetsk ocupă în acest moment poziția a doua în această grupă cu nouă puncte acumulate. Pentru echipa gazdă a partidei idn această seară este deajuns un rezultat de egalitate pentru a accede în primăvara UEFA Champions League deoarece au trei puncte avans față de cei de la Napoli. Victoria din primul meci contra napoletanilor poate face diferența în economia acestei grupe. Shakhtar se va califica indifferent de rezultatul din aceatsă seară cu condiția ca Napoli să nu învingă pe Feyenord ceea ce este foarte puțin probabil. Pentru formația gazdă în  această seară nu vor putea evolua Srna, Kryvtsov, Malyshev. Gazdele au câștigat ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile ceea ce înseană că se află într-o formă foarte bună. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.48.

Manchester City a câștigat deja matematic această grupă indiferent de rezultatele ce se vor înregistra în această ultimă seară. Cetățenii au câștigat toate meciurile disputate și au 15 puncte în clasament după cele cinci partide. Golaverajul lor este unul impresionant, reușind să înscrie de 13 ori și să primească doar trei goluri. Astăzi este foarte probabil ca tehnicianul Pep Gurdiola să odihnească foarte mulți titulari pentru perioada următoare și pentru a evita accidentările. Oaspeții din această seară au câștigat ultimele opt meciuri disputate. Ceea ce este important este că ultimele patru partide au fost câștigate la un gol diferență. Temperatura scăzută ce se va înregistra la ora jocului în Ucraina poate fi un impediment pentru englezi. Totuși pentru a evita eventualele discuții cum că au lăsat acasă pe Napoli este foarte probabil ca să încerce să învingă și astăzi. Biletul zilei va merge pe o victorie a echipei engleze. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.