Biletul zilei: Sevilla vs Ujpest

Recomandarea noastră: 1

Sevilla - Ujpest
1
1,30
X
3,15
2
7,40

În turul doi preliminar al Europa League vom asista la o partidă foarte interesantă în această seară. Pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla va primi vizita celor de la Ujpest. Câștigătoarea acestei duble va întâlni câștigătoarea dintre Zalgiris și Vaduz. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte spectaculos și multe goluri. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct. Jocul din această seară are programat fluierul de start de la ora 22:45. Dezechilibrul dintre cele două formații se vede clar și în cotele oferite de casele de pariuri. Sperăm să asistăm la un meci spectaculos în care cele două echipe să își facă simțită prezența pe tabela de marcaj. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de sigură în opinia noastră.

Sevilla a încheiat sezonul trecut din La Liga pe poziția a șaptea a clasamentului. Andaluzii sunt favoriți la calificare la capătul acestei duble manșe. În această vară gazdele partidei de astăzi au disputat patru meciuri amicale în care au obținut două victorii, o partidă au terminat-o la egalitate și una aus pierdut-o. Cei de la Sevilla sunt echipa mai puternică și credem că astăzi vor obține o victorie la scor care să le asigure calificarea și liniștea pentru retur. Pentru acest meci din tabără celor de la Sevilla vor fi indisponibili Fernandez și Jesus Navas. Oricum gazdele partidei de astăzi au o formație puternică și îi vor putea înlocui pe cei doi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pont pe o victorie a celor de la Sevilla.

Ujpest speră sa producă surpriza dar maghiarilor o să le fie foarte greu. Oaspeții partidei de astăzi au încheiat sezonul trecut din Ungaria pe poziția a treia a clasamentului. În primul tur preliminar cei de la Ujpest au eliminat pe cei de la Neftci Baku cu scorul de 5-3 la general. În prima etapă a campionatului din Ungaria a noului sezon disputat la sfârșitul săptămânii trecute cei de la Ujpest au fost învinși de cei de la MTK Budapesta. Campionatul Ungariei este mult inferior celui al Spaniei așa că ne așteptăm că Sevilla să se impună fără probleme. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază in fiecare zi și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.