Biletul zilei: Sevilla vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sevilla - Manchester United
1
3.10
X
3.30
2
2.50

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League este partida dintre Sevilla și Manchester United. Meciul se anunță unul foarte interesant deoarece ambeele echipe au ca obiectiv obținerea unui rezultat bun pentru a își păstra șanse pentru meciul retur. Favorită în acest moment pare a fi Manchester United dar după ultimele rezultate, observă că și Sevilla are șansa ei și poate profita. Ne așteptăm la un prim meci spectaculos între cele două formații dar niciuna nu credem că va obține un rezultat la o diferență foarte mare pe tabela de marcaj. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit substanțial în fiecare zi dacă mergi pe mâna noastră.

Sevilla va încerca să producă surpriza și să îi elimine pe cei de la United. Andaluzii sunt într-o formă foarte bună și au reușit să câștige ultimele trei partide disputate în toate competițiile. Trebuie să ținem cont totuși că nici un adversar nu s-a ridicat la nivelul celui întâlnit astăzi. Gazdele partidei din această seară au ajuns în această fază a competiției după ce au încheiat pe poziția a doua o grupă câștigată de Liverpool și din care au mai făcut parte Maribor și Sparta Moscova. Astăzi Sevilla trebuie să obțină un rezultat bun pentru ca lupta finală să se dea pe Old Trafford. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.50 pentru acest meci.

Manchester United încearcă să obțină un success și să aibă prima șansă la calificare încă de la sfârșitul primului joc. Diavolii au un avantaj, acela că vor avea returul pe teren propriu unde sunt foarte redutabili. United a obținut rezultate diferite în ultima perioadă și are scăderi de formă. În ultimele cinci meciuri disputate au trei victorii și două înfrângeri. În Premier League sunt pe poziția adoua a clasamentului. În ultimele două deplasări din Premier League, elevii lui Jose Mourinho au fost învinși. În grupele UEFA Champions League, Manchester United a câștigat grupa din care au mai făcut parte Basel, Qarabag și TSKA Moscova. Atât în grupe cât și în acest sezon din Premier League, diavolii au arătat o defensivă foarte bine pusă la punct. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile echipei noastre și o să realizezi profit doar cu biletul zilei.