Biletul zilei: FC Sevilla vs Granada

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

După meciurile foarte spectaculoase de la mijlocul acestei săptămâni, ne pregătim de un weekend incendiar pe plan fotbalistic. Încă de astăzi avem meciuri interesante în cele mai importante campionate interne. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei este întâlnirea din Primera Division în care echipa gazdă FC Sevilla va primi vizita celor de la Granada. Duelul dintre cele 2 combatante va avea loc pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, având fluierul de start la ora 22:00. Pentru biletul zilei vă recomandăm să pariaţi pe victoria andaluzilor de la Sevilla. Casele de pariuri oferă cote în jur de 1.30 pentru acest eveniment, cotă bună pentru a fi adăugată pe biletul zilei.

FC Sevilla traversează o perioadă modestă din punct de vedere al rezultatelor. Cu doar o victorie în ultimele 5 meciuri pentru FC Sevilla, meciul de astăzi este ocazia perfectă de a reîncepe să obțină victorii importante. Pentru ca gazdele de astăzi să nu își pericliteze obiectivul de a termina pe un loc care asigură calificarea în UEFA Champions League, andaluzii au nevoie de o victorie astăzi. Chiar dacă în 3 din ultimele 4 meciuri echipa pregătită de tehnicianul Jorge Sampaoli, Sevilla, nu a reușit să marcheze, astăzi este posibil ca ofensiva gazdelor să se răzbune și să fructifice ocaziile pe care o să le aibă. Pentru biletul zilei putem aborda o cotă de aproximativ 1,75 care este aferentă pentru faptul că se vor înscrie peste 3,5 goluri în acest meci.

Granada începe această partidă din postura echipei care se îndreaptă cu pași înceți, dar siguri, spre Secunda Division. Oaspeții de la Granada ocupă poziția a 19-a a clasamentului cu doar 20 de puncte acumulate în cele 32 de runde disputate. Echipa din Granada este într-o formă foarte slabă deoarece în ultimele 7 etape au reușit să strângă un singur punct. Restul de 6 meciuri au fost înfrânegeri. Cu un așa bilanț al formei de moment va fi foarte greu pentru Granada să rămână și pentru sezonul următor în Primera Division. Pentru acest meci Sevilla nu are absențe importante în timp ce Granada are trei jucători absenți. Biletul zilei este o sursă de câștig pe termen lung.