Biletul zilei: FC Sevilla vs Real Sociedad

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Sevilla vs Real Sociedad ponturi pariuri sportive pe Beturi.ro
FC Sevilla - Real Sociedad
1
1.73
X
4.00
2
4.50

Meciul de deschidere al etapei cu numărul 36 din Primera Division este o partidă cu conotații în partea superioară a clasamentului. Acest meci poate salva sezonul pentru echipa care va obține cele trei puncte și se va apropia de îndeplinirea obiectivului pentru acest final de sezon. Sevilla va primi vizita formației Real Sociedad astăzi de la ora 22:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. Această partidă deosebit de importantă pentru stabilirea clasamentului final din La Liga nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei.

Sevilla are un avantaj de 7 puncte față de oaspeții din acest meci.  După ce foarte mult timp a ținut pasul cu forțele Barcelona și Real Madrid, gazdele se află într-o scădere de formă. Pe propria arenă, Sevilla rămâne o forță având o singură înfrângere suferită în cele 17 meciuri disputate pe propriul teren. Echipa antrenată de tehnicianul Jorge Sampaoli ocupă în acest moment poziția a 4-a a clasamentului. Atacul formației andaluze a înscris minim un gol în 4 din ultimele 5 meciuri disputate. Echipa gazdă vine după o înfrângere în deplasare cu Malaga, scor 4-2. Pentru acest meci Sevilla este favorită să obțină victoria. Pentru biletul zilei putem paria pe o victorie a echipei gazde care are cota 1,72.

Real Sociedad a obținut trei victorii în ultimele trei partide dar fiecare fiind cu adversare mai slab cotate. Aflată pe poziția a 7-a la un singur punct de poziția a 6-a echipa oaspete poate spera la obșinerea unui loc în UEFA Europa League.  În cele 35 de etape jucate în acest sezon, Real Sociedad a încheiar doar 4 meciuri la egalitate.  Oaspeții au încheiat cele mai puține meciuri cu remiză în acest sezon. Forma de moment a partidelor jucate în deplasare este una destul de slabă. În ultimele 4 meciuri Sociedad a suferit 3 înfrângeri ceea ce reprezintâ destul de mult pentru o echipă cu pretenții europene. Ținând cont că în ultimele 5 meciuri oaspeții au înscris de fiecare dată putem miza că și astăzi vor marca minim un gol. Pentru biletul zilei putem paria pe minim un gol al oaspeților la o cotă de 1,36.