Biletul zilei: West Brom vs Chelsea

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei West Brom vs Chelsea
West Brom - Chelsea
1
8.25
X
4.65
2
1.40

Astăzi ne aflăm în etapă cu numărul 37 în Premier League unde, cel mai probabil, se va decide campioana Angliei. Biletul zilei vă prezintă astăzi partida dintre West Brom şi Chelsea. Meciul se va dispută în această seară de la orele 22:00 şi va putea fi urmărit live pe canalul Eurosport 1 şi Eurosport 1 HD. Stadionul pe care se vor întâlni cele două echipe este The Hawthorns, aparţinând celor de la West Ham. Dacă cei de la Chelsea vor câştigă meciul, aceştia, vor câştigă campionatul indiferent de alte rezultate şi pot deschide deja şampaniile la vestiare.

Chelsea este echipa ce a dominat în acest an campionatul englez. Aceştia ocupă în momentul de faţă locul 1, cu un număr de 84 de puncte în 35 de partide disputate. Jucătorii lui Antonio Conte au fost înfrânţi doar de 5 ori pe parcursul acestul campionat şi de 3 ori au remizat. Oaspeţii au 3 victorii consecutive şi speră să o obţină pe a 4-a în această seară pentru a-şi asigura câştigarea campionatului şi a începe deja să-şi facă planuri pentru grupele Champions League. N’Golo Kante va fi indisponibil pentru aveasta partida. Cota pentru victoria celor de la Chelsea este de 1.40 şi ar trebui să fie prima de pe biletul zilei de astăzi.

West Bromwich Albion se află pe locul 8, la 13 puncte diferenţa de următoarea clasată, Everton ce se află pe locul 7, ultimul loc ce duce spre Europa. Fără şanse reale la una din competiţiile europene, West Bromwich nu a mai simţit gustul victoriei de 6 meciuri consecutive. Echipa lui Tony Pulis îi va avea indisponibili în acest meci pe Matt Phillips, Hal Robson-Kanu şi pe Jonny Evans. Putem spune că în această seară cei de la West Brom vor juca doar pentru a oferi un show fanilor, meciul neavând miză prea mare pentru ei şi tocmai de aceea vom paria pe biletul zilei pe adversarii lor.