Biletul Zilei: Serbia vs Țara Galilor

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Serbia vs Țara Galilor
Serbia - Țara Galilor
1
1.80
X
3.25
2
5.00

Chiar dacă partida dintre Serbia și Țara Galilor nu pare una foarte atrăgătoare ea este foarte importantă pentru lupta privind calificarea la Campionatul Mondial de vara viitoare din Rusia. De la ora 21:45 cele două echipe se vor gândi doar la cele trei puncte puse în joc cu prilejul acestei partide. Grupa D este cea din care fac parte cele două formații alături de Austria, Irlanda, Georgia, Moldova. Acest meci foarte important pentru vecinii noștri ar trebui să fie adăugat pe biletul zilei.

Serbia este pe primul loc în această grupă și își dorește să rămână acolo și după acest meci. În cele cinci meciuri sârbii au strâns 11 puncte fiind la egalitate cu Irlanda dar golaverajul este în favoarea lor. Gazdele nu au simțit gustul înfrângerii până acum arătând o formă foarte bună. Ofensiva este punctul forte al gazdelor, reușind să înscrie de 12 ori în această grupă. Trei victorii și două rezultate de egalitate au obținut în meciurile disputate până acum. Dacă analizăm aceste rezultate se pare că problemele legate de banca tehnică a sârbilor s-au terminat și toți componenții lotului au un țel comun. Cota Serbiei la victorie astăzi este de 1,80. Consider că această cotă merită să o adăugăm cu încredere pe biletul zilei de astăzi la pariuri sportive.

După ce a impresionat la Europeanul de vara trecută din Franța, Țara Galilor încearcă să reintre în cursa pentru Rusia. Pentru acest lucru Bale și compania au nevoie de adjudecarea celor trei puncte la sfârșitul acestei partide.  Galezii sunt pe poziția a treia a grupei și au acumulat doar șapte puncte. Chiar dacă nu au fost învinși oaspeții de astăzi au terminat la egalitate ulltimele patru meciuri din cadrul acestei grupe. În deplasările din Austria și Irlanda nu au câștigat. Meciul tur între aceste două formații s-a terminat la egalitate scor 1-1. Galezii au nevoie de cele trei puncte în acest meci ca de aer. În fiecare zi pe site-ul nostru vă vom adăuga cele mai bune pronosticuri ale zilei. Dacă urmărești ponturile specialiștiilor noștri pentru biletul zilei, poți fi pe profit la sfârșitul unei anumite perioade de timp.