Biletul zilei: Serbia vs Elveția

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Serbia - Elveția
1
2.80
X
3.05
2
2.95

A noua zi de la Cupa Mondială o încheiem cum nu se poate mai frumos. Este vorba de un meci ce se va disputa în cadrul grupei E, iar pentru puncte se vor lupta Serbia și Elveția. Din această grupă mai fac parte Brazilia și Costa Rica, echipe ce se vor înfrunta în meci direct în prima partidă a zilei.  Cele duă echipe nu s-au întâlnit recent așa că nu putem trage o concluzie după meciurile directe. Partida aceasta va avea loc la Kaliningrad și va avea fluierul de start de la ora 21:00. Acest joc poate fi ca o finală pentru calificarea în optimile de finală. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Serbia are în spate o întreagă națiune pentru că așa cum știm cu toții sârbii sunt foarte naționaliști. Vecinii noștrii au început foarte bine turneul și au reușit să învingă pe Costa Rica, cu un gol superb al lui Kolarov din lovitură liberă. Sârbii sunt pe primul loc a grupei. În ultima etapă vor disputa un meci special, contra Braziliei care este privit ca o sărbătoare. Ceea ce este foarte important pentru naționala vecină este faptul că nu au nici un jucător accidentat astfel că Matic, Kolarov și alții vor fi în primul 11. Va fi interesant dacă Mitrovic va începe ca titular după ce a ratat două șanse imense în fața celor din Costa Rica sau se va revanșa astăzi și va înscrie. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o victorie a sârbiilor dar trebuie să avem în vedere că ei se pot mulțumi și cu un egal.

Elveția are și ea ca obiectiv calificarea în optimi din această grupă. Elvețienii vin după o remiză surprinzătoare în fața Braziliei. În ace meci elvețienii au arătat un joc tactic foarte bine pus la punct. Golul lor a fost marcat de Zuber. În acel meci Elveția s-a ținut foarte bine de Brazilia ceea ce a surprins pe foarte multă lume. În meciul de astăzi pentru Elveția va lipsi o piesă foarte importantă, Behrami. Acesta a jucat foarte bine la închidere în fața Braziliei astfel că lipsa lui se poate simți în meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră. Pariază și câștigă astăzi cu bileutl zilei pe victoria Serbiei unde avem o cotă foarte bună.