Biletul zilei: Serbia vs Chile

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Serbia - Chile
1
2.35
X
3.15
2
3.25

Cupa Mondială se apropie cu pași repezi. Mai sunt doar câteva zile până la startul cele mai așteptate competiții. Echipele pun la punct ultimele detalii, iar cele care nu sunt calificate se pregătesc pentru viitoarele competiții. Astăzi avem o partidă amicală destul de interesantă ce va avea loc la Graz în care se vor întâlni Serbia și Chile. Acest meci este unul foarte important pe sârbii deoarece fotbaliștii din Chile nu au obținut calificarea la Campionatul Mondial. Cele două formații nu s-au mai întlnit într-un meci direct de peste șase ani. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce de pe urma acestui meci un câștig suplimentar.

Serbia se află în plină pregătire pentru Mondial. Sârbii trebuie să fie în cea mai bună formă deoarece îi așteaptă o grupă foarte dificilă, poate cea mai dificilă. Ei vor evolua alăuri de Brazilia, Elveția și Costa Rica. În ultimul meci disputat de vecinii noștrii în luna martie au înregistrat o victorie contra Nigeriei cu scorul de 2-0. Dacă privim lotul de jucători ai Serbiei, putem spune că au șanse la fazele superioare ale competiției. Forța de grup a sârbilor poate fi decisivă în acest meci. Marea lor vedetă este Sergej Milinkovic-Savic care chiar în această perioadă s-a transferat la PSG. Astăzi Serbia are o șansă destul de mare pentru a își trece în cont o victorie ce poate fi foarte importantă pentru moral. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a lor.

Chile se află în pregătire pentru următoarele competiții. Chilienii sunt una dintre cele mai mari absențe la acest Campionat Mondial. În urmă cu doar câteva zile, sud-americanii au fost învinși de România cu scorul de 3-2. Este a doua înfrângere a lor contra noastră în decurs de aproximativ un an. Pentru meciurile de pregătire din această perioadă cei din Chile au ales să convoace mulți jucători din campionatul intern. Marile vedete în frunte cu Alexis Sanchez vor lipsi. În ultimele opt meciuri disputate cei din Chile au reușit să câștige doar două jocuri ceea ce este foarte puțin pentru pretențiile lor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi pe site-ul Beturi.ro. Pariază biletul zilei oferit de noi si o să realizezi un profit substanțial.