Biletul zilei: Serbia vs Brazilia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Serbia - Brazilia
1
6.10
X
4.25
2
1.60

Vecinii noștri sunt în sărbătoare. Astăzi vor da piept cu cea mai galonată echipă la nivel de naționale, Brazilia. Meciul va avea o miză imensă, calificarea în optimile de finală ale acestei ediții de Cupă Mondială. Ultima dată Serbia și Brazilia s-au întâlnit acum patru ani într-un meci amical. Acel meci a fost câștigat de Brazilia cu scorul de 1-0. Brazilia nu a jucat foarte bine la acest mondial și acest lucru se vede și în punctele acumulate. Acest meci este un foarte important pentru ambele formații deoarece se vor lupta pentru un singur loc în optimi. Favorită este Brazilia dar ținând cont șa ce nivel suntem se poate întâmpla orice. Biletul zilei la pariuri  ne va aduce o cotă foarte mare.

Serbia este cotată cu foarte puține șanse de a reuși să se califice. Sârbii au nevoie de victorie pentru a trece mai departe. Cu trei puncte acumulate sârbii sunt în acest moment pe poziția a treia a clasamentului. Ei sunt la un punct de Brazilia și Elveția care au câte patru puncte. Până acum vecinii noștrii au arătat un spirit de luptă foarte mare. Ei s-au dăruit foarte mult șia u fost la doar câteva minute de a reuși o remiză contra Elveției care îi putea califica. Astăzi chiar dacă sunt cotați cu puține șanse sârbii au șansa lor și trebuie să profite de ea. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.60.

Brazilia pornește ca favorită în acest meci. Naționala Selecao este una dintre favoritele la câștigarea turneului. Selecționerul Tite nu se va putea baza în acest meci pe Danilo și Douglas Costa. Pentru brazilieni o eliminare ar fi un dezastru deoarece este una dintre cele mai puternice naționale. Așa cum ne-a obișnuit Neymar și compania astăzi, așteptăm spectacol din partea lor. Totuși sud-americanii trebuie să fie foarte atenți deoarece și Serbia este o națională ce poate da gol în orice moment și să încurce socotelile. Pe biletul zilei vom miza pe o victorie a Braziliei dar trebuie să ținem cont și de faptul că sârbii vor fi foarte motivați pentru a obține cele trei puncte atât de importante Aperăm să asistăm la un meci foarte spectaculos. Pariază și câștigă alături de echipa noastră doar cu pronosticurile oferite de noi gratis pe biletul zilei.