Biletul zilei: Serbia U21 vs Spania U21

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Serbia U21 vs Spania U21
Serbia U21 - Spania U21
1
5.50
X
4.00
2
1.60

Chiar dacă a obținut biletele pentru semifinale după meciul cu Portugalia pe care l-au câștigat, spaniolii vor da astăzi o nouă reprezentație contra Serbiei. Spania nu își va odihni vedetele ceea ce însemnă că pentru noi este încă o nouă ocazie de a vedea un fotbal spectaculos. După toți specialiștii în fotbal, ibericii sunt văzuți ca mari favoriți la câștigarea acestui European Under 21. Nici acest meci nu ne va scăpa să îl adăugăm pe biletul zilei, care sperăm să fie unul câștigător. Iar cotele sunt unele foarte profitabilei. Cele două formații evoluează în grupa B alături de echipele Macedoniei și Portugaliei.

Serbia nu a cunoscut gustul succesului la acest European. Rezultatele înregistrate de vecinii noștrii au fost, o înfrângere contra Portugaliei în meciul de debut cu scorul de 2-0 și o remiză contra Macedoniei, scor 2-2. Șansele Serbiei de a accede în semifinale sunt unele doar teoretice, deoarece practic este aproape imposibil să îi mai vedem acolo pe sârbi. Forma sârbilor arătată în acest an este una destul de slabă. În patru jocuri disputate în 2017 ei au obținut un singur succes contra Suediei, într-o partidă amicală. Pronosticul pentru biletul zilei este unul foarte important pentru că ne poate rotunji substanțial veniturile.

Spania este cotată ca favorită la victorie și în acest meci. Pronosticul nostru pentru biletul zilei va fi 2. Cota pe care o are acest pont este de 1,60. Spaniolii au numărat din trei în trei până acum deoarece au șase puncte după doar două meciuri disputate. Un singur gol au primit și au înscris de opt ori. La finalul meciului cu Portugalia, ibericii au obținut metematic, calificarea în semifinale de unde pot începe asaltul spre marele trofeu. Liderii acestei generații a Spaniei sunt Saul, Asensio și Belerin. Aceștia evoluează la unele dintre cele mai mari cluburi de pe bâtrănul continent. Ibericii vin după patru victorii consecutive și cu siguranță își doresc să continue acest șir. Mizăm că spaniolii vor juca fără presiunea rezultatului și se vor bucura de pasiunea de a juca fotbal. Acest lucru poate constitui un avantaj pentru ei. Biletul zilei este o soluție adoptată de tot mai mulți pariori deoarece poate fi profitabilă.