Biletul Zilei: Serbia U21 – Macedonia U21

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Serbia U21 vs Macedonia U21
Serbia U21 - Macedonia U21
1
1.50
X
4.00
2
7.00

Duelul echipelor învinse în prima etapă la acest Campionat European se va disputa astăzi de la ora 19:00. Serbia se va duela cu Macedonia pentru rămânerea în carțile calificării. Un egal la sfârșitul acestei partide nu ar ajuta nuciuna dintre cele două echipe. Chiar dacă la prima vedere acest meci pare unul neinteresant, miza lui este una ridicată și nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Cele două echipe au fost repartizate în grupa B alături de Spania și Portugalia.

Serbia pornește ca favorită la victorie în acest meci chiar dacă în primul meci a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0 în fața Portugaliei. Sârbii speră la o victorie astăzi pentru că au un lot mult mai valoros decât cel al Macedoniei. Chiar dacă au fost învinși de Portugalia, vecinii noștrii nu au făcut o partidă așa de slabă precum o arată scorul. Naționala Serbiei are jucători care evoluează la unele dintre cele mai puternice cluburi din Europa. Liderul acestei generații pare să fie Marko Grujic care este în lotul celor de la Liverpool. Pronosticul pentru acest meci pe care îl vom adăuga pe biletul zilei la pariuri sportive este 1. Cota pe care o are acest pont este de 1,67. Această cotă ne poate aduce un profit suplimentar pe biletul zilei dacă o plasăm în combinație cu alte meciuri ale zilei.

Prin prisma numelui, Macedonia este o prezență surpriză la acest Euro. În calificări a câștigat o grupă din care a făcut parte Franța care este o forță la această categorie de vârstă. În meciul de debut de la Campionatul European, macedonenii au suferit o înfrângere drastică în fața Spaniei cu scorul de 5-0.  Înfrângerea în fața ibericilor a pus capăt unei serii de 12 meciuri fără înfrângere. Avantajul moral este de partea naționalei Serbiei pentru că în ultimele 2 partide directe  s-au impus clar în fața Macedoniei la o diferență de minim trei goluri. Pronosticul pentru acest meci are șanse foarte mari să unul câștigător așa că îl putem adăuga cu încredere pe biletul zilei.