Biletul zilei: Sepsi Sfantu Gherghe vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

Sepsi Sfantu Gherghe - CSU Craiova
1
5.50
X
3.75
2
1.60

Povestea merge mai departe în Cupa României. Astăzi vor debuta șasisprezecimile de finală, primul tur în care vor participa și echipele din Liga 1. Ne așteaptă un sezon frumos în care cu siguranță nu vor lipsi poveștile echipelor mici care vor merge în fazele superioare ale competiției. Cel mai interesant meci al primei zile din Cupa României se anunță cel dintre Sepsi Sfânu Gheorghe și CSU Craiova. Duelul este unul foarte interesant ținand cont și de ultima întâlnire dintre cele două echipe care s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru olteni. Meciurile din această fază se dispută într-o singură manșă. Acest meci nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive deoarece este o întâlnire cu mari orgolii.

Sepsi este dornică de revanșă în fața Craiovei după înfrângerea la limită din campionat.  Ultima perioadăă este una din ce în ce mai grea pentru cei de la Sepsi deoarece rezultatele nu sunt deloc bine. În Liga 1 au ajuns până pe poziția a 12-a după ce au fost o surpriză plăcută la începutul sezonului.  În ultimele șapte etape gazdele nu au obținut niciun succes înregistrând cinci înfrângeri și două remize. În ultimul joc au fost învinși cu scorul de 2-1 de către Juventus București. Totuși Sepsi nu trebuie privită ca fiind învinsă de la început deoarece într-un meci de cupă este posibil orice. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă de 1.62.

CSU Craiova este într-o formă foarte bună și pornește ca favorită la calificarea mai departe în competiție. În Liga 1 oltenii sunt pe poziția a treia la egalitate cu FCSB și la un singur punct în spatele CFR-ului.  Este posibil ca tehnicianul oaspeților să nu folosească prima echipă astăzi deoarece în următoarea etapă a Ligii 1 vor întâlni pe FCSB într-un derby al campionatului. Totuși probabil dacă va fi nevoie vor intra și jucătorii de bază. Suporterii și toți care fac parte din echipa Craiovei nu concep o eliminare așa rapid din Cupa României. În ultimele cinci etape oltenii au înregistrat patru victorii și un singur rezultat de egalitate. Biletul zilei ne poate aduce un profit suplimentar deoarece noi credem că șansele de reușită sunt destul de mari. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă mizezi pe ponturile noastre.