Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - Poli Timișoara
1
1.94
X
3.25
2
4.00

Play-out-ul Ligii 1 continuă cu o nouă etapă intermediară. La Sfântu Gheorghe, Sepsi va primi vizita celor de la Poli Timișoara. Acest meci este unul foarte important pentru ambele formații deoarece se află și au ca obiectiv evitarea retrogradării. Cele două adversare din această seară s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. Două meciuri s-au încheiat la egalitate în timp ce o partidă a fost câștigată de cei de la Sepsi. Victoria este foarte importantă deoarece ambele echipe își doresc să mai rămâne pentru cel puțin un sezon în Liga 1. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre.

Sepsi Sfântu Gheorghe este văzută ca și favorită în acest meci. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a treia a clasamentului din play-out. Până în acest moment Sepsi a reușit să acumuleze 26 de puncte. Chiar dacă sunt pe a treia poziție Sepsi nu este ieșită din lupta pentru evitarea retrogradării deoarece au doar patru puncte peste echipele aflate pe un loc retrogradabil. Ofensiva gazdelor este una care produce destul de multe goluri în play-out, ei avand a doua ofensivă. Cei de la Sepsi declarau că dacă vor învinge astăzi vor fi salvați în proporție foarte mare de al retrogradare. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.94.

Poli Timișoara merge după cel puțin un punct la Sfântu Gheorghe. În acest moment bănățenii ocupă poziția a șaptea, loc retrogradabil în acest moment. Poli Timișoara va privi fiecare meci ca pe o finală în acest final de sezon. Timișoara este la egalitate de puncte cu Concordia Chiajna și la un singur punct în spatele celor de la Gaz Metan Mediaș. Oaspeții partidei de astăzi au o formă de moment identică cu cea a celor de la Sepsi deoarece au și ei două victorii în ultimele trei etape disputate. Dacă vor obține astăzi trei puncte și în etapa viitoare vor câștiga cu Mediaș, timișorenii au mari șanse de a se salva de la retrogradarea direct. Sperăm ca astăzi să asistăm la un meci foarte interesant între cele două formații. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronsticurile oferite de echipa noastră. Pariază zilnic biletul zilei oferit de noi și o să realizezi profit pe termen lung.