Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - Poli Iași
1
1.98
X
3.15
2
4.00

Etapa a patra a Ligii 1 continuă cu un meci foarte interesant. Chiar dacă la prima vedere nu pare foarte ataractic acest joc nu trebuie ratat de noi. De la ora 21:00 Sepsi Sfântu Gheorghe va primi vizita celor de la Poli Iași. Moldovenii vor încerca să iasă din pasa proastă pe care o traversează. Ei vor să facă uitat meciul de runda trecută când au pierdut cu scorul de 4-0 în fața FCSB-ului. În cele două confruntări care au avut loc sezonul trecut, sigurele dintre cele două echipe, Sepsi a obținut victorii. Astfel cei de la Iași nu le-au lua nici măcar un punct până acum celor de la Sepsi. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci.

Sepsi Sfântu Gheorghe a înregistrat două rezultate foarte bune în ultimele două  etape. Ei au învins pe CSU Craiova, iar apoi etapa trecută au obținut o remiză în deplasarea de la Giurgiu contra celor de la Astra. Gazdele partidei de astăzi au acumulat patru puncte iar golaverajul lor este de două goluri marcate și două primite. Astăzi vor avea un sprijin important din partea fanilor dar și avantajul moral că nu au pierdut niciun punct în fața celor de la Poli Iași. Astăzi așteptăm un nou meci bun făcut de cei de la Sepsi. Pronosticul pentru bileutl zilei o să îl aflați doar de pe site-ul nostru Beturi.ro.

Poli Iași nu se regăsește în acest sezon. Parcă nu mai sunt echipa care sezonul trecut reușea să prindă play-off-ul și chiar să învingă pe FCSB spre finalul sezonului. Moldovenii au doar două puncte după trei etape și nu au obținut nici un succes. Remizele au fost obținute în compania celor de la CSU Craiova și Astra Giurgiu. Așa cum am mai spus înfrângerea a veit cu scorul de 4-0 în fața celor de la FCSB. Totuși Poli Iași rămâne o echipă puternică, ce are jucători de valoare. Astăzi vom miza pe orgoliul lor și credem că vor obține un rezultat foarte bun. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Am ales ca pe biletul zilei să mergem pe o victorie a celor de la Poli Iași în încercarea de a profita de cotele foarte bune oferite de casele de pariuri.