Biletul zilei: Sepsi Sfăntu Gheorghe vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sepsi Sfăntu Gheorghe - FCSB
1
7.50
X
4.10
2
1.43

Chiar dacă astăzi este prima zi a lunii, în Liga 1 se dispută ultima etapă a turului de campionat. Dacă  în Europa, FCSB merge din victorie în victorie, în Liga 1 lucrurile nu stau la fel. Astăzi Sepsi Sfântu Gheprghe va primi vizita roș-albaștriilor într-un meci ce se va disputa pe stadionul Tineretului din Brașov. Acest meci va fi unul urmărit pentru că bucureștenii au cei mai mulți fani din țara noastră și va fi jucat și pe biletul zilei la pariuri sportive. Acest meci este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Sepsi Sfântu Gheorghe așteaptă de foarte mult timp momentul să își măsoare forțele cu cea mai bună echipă din România. După ce au avut un încept sezon decent pentru o echipă nou-promovată, ultima perioadă s-a dovedit destul de dificilă pentru Sepsi. În acest moment gazdele ocupă poziția a 12-a a clasamentului cu 10 puncte acumulate. În ultimele patru etape cei de la Sepsi au reușit să acumuleze un singur punct la Timișoara după remiza albă în fața celor de la Poli. Înfrângerile au venit în fața echipelor Concordia Chiajna, CSU Craiova și FC Voluntari. Totusi jocul gazdelor este unul plăcut ținând cont că nu evoluează pe propriul stadion care nu este omologat. Și o remiză astăzi ar fi un rezultat neașteptat pentru Sepsi. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig destul de consistent de pe urma acestui meci.

FCSB vine după două victorii foarte importante înregistrate în ultimele două meciuri. În ultima etapă disputată în Liga 1 roș-albaștrii au învins pe Dinamo în Derby de România cu scorul de 1-0. La mijlocul acestei săptămâni FCSB a câștigat în UEFA Europa League contra echipei Logano cu scorul de 2-1. Chiar dacă jocul elevilor lui Nicolae Dică a fost destul de criticatrezultatele sunt foarte importante. În Liga 1 FCSB este pe poziția a treia cu 25 de puncte acumulate în cele 12 meciuri disputate. Astăzi oaspeții sunt favoriți clar și nu concep un pas greșit în fața unei echipe nou-promovate. Biletul zilei de astăzi ne aduce o cotă de 1.43. Este indicat să jucăm această cotă pe biletul zilei în combinație cu alt eveniment dar dar single beneficiem de șanse de câștig mai mari.