Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari
1
2.32
X
3.00
2
3.30

O nouă etapă din play-out-ul Ligii 1 se apropie de final. Cei de la Sepsi își vor inaugura stadionul în această seară astfel că va fi un meci special pentru ei. Jocul de astăzi poate fi influentat de conditiile meteorologice deoarece în toată țara se anunță ninsori. Ambele formații au nevoie de un succes în această seară deoarece lupta pentru evitarea retrogradării este una foarte strânsă. Chiar dacă sunt despărțite de șase puncte în acest moment pentru meciul de atsăzi nu putem spune că avem o favorită clară la cele trei puncte. Orice fază a meciului de astăzi poate fi decisivă. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un profit destul de mare dacă vom profita de cotele caselor de pariuri.

Sepsi Sfântu Gheorghe se află într-o revenire de formă în acest an. Gazdele partidei de astăzi au înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate și au suferit doar două înfrângeri. Trebuie să notăm faptul ză înfrângerie au venit după partide contra celor de la CSU Craiova și FCSB. În clasamentul din play-out, Sepsi este pe poziția a șasea, loc de baraj după ce au reușit să acumuleze 11 puncte. Ei sunt la doat trei puncte de Poli Timișoara care este a cincea în acest clasament. În prima etapă a play-out-ului, Sepsi a înregistrat o remiză scor 1-1 contra celor de la Concordia Chiajna. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un pronostic pentru o victorie a celor de la Sepsi.

FC Voluntari va încerca să obțină victoria în aceatsă seară pentru a scăpa de grijile retrogradării. O victorie astăzi pentru elevii lui Claudiu Niculescu i-ar îndepărta la nouă puncte de retrogradare. În acest moment cei de la Voluntari ocupă poziția a traia a clasamentului din play-out după ce au reușit să acumuleze 17 puncte. În prima etapă a play-off-ului au reușit să învingă pe Poli Timișoara cu scorul de 1-0. Oaspeții partidei de astăzi au avantajul moral deoarece au reușit să se impună în cele două partide directe disputate în acest sezon. Cei de la Voluntari au câștigat ambele meciuri cu scorul de 3-0. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei propus de echipa noastră.