Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs Dinamo

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo
1
5.00
X
3.45
2
1.75

Runda cu numărul 20 din Liga 1 se încheie cu un meci deosebit de important pentru configurația clasamentului. Dinamo își continuă cursa de urmărire a echipelor aflate în play-off și are o singură variantă pentru meciul de astăzi, victoria. Câinii se vor deplasa la Brașov pentru întâlnirea cu Sepsi Sfântu Gheorghe care este și ea o echipă ce are nevoie mare de puncte. Astfel că meciul ce este programat să înceapă astăzi de la ora 20:45nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Sepsi Sfântu Gheorghe este într-o criză de formă iar victoriile întârzie să apară.  Echipa ce este considerată gazdă în această seară ocupă poziția a 12 a clasamentului. Cei de la Sepsi au o perioadă foarte dificilă pe care o pot depăși doar cu un rezultat pozitiv în această seară. Patru înfrângeri și un rezultat de egalitate sunt rezultatele obținute în ultimele cinci jocuiri din Liga 1 de cei de la Sepsi. Mai mult în ultimele patru meciuri nici nu au reușit să marcheze vreun gol ceea ce ne arată că au mari probleme în ofensivă. Nici în ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu nu au reușit să înscrie chiar dacă au obținut două rezultate de egalitate în această perioadă. Pentru Sepsi meciul din această seară se anunță deosebit de dificil dar asta nu înseamnă că nu își vor juca șansa. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Dinamo București pare să fi depășit problemele din ultima perioadă și nu se gândește decât la trei puncte în această seară. Dinamoviștii au acumulat 27 de puncte și ocupă pentru moment poziția a șaptea a clasamentului. Dinamo trebuie să pună presiune pe cei de la Astra Giurgiu care ocupă ultima poziție din play-off și care au fost învinși de Iași în această etapă. Dinamo vine după o victorie cu scorul de 2-1 în fața celor de la Poli Iași. Ținând cont de forma foarte slabă a celor de la Sepsi, Dinamo este favorită clară la victorie. Pe biletul zilei vom miza pe o victorie a lor. Biletul zilei poate fi o sursă de venot pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.