Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - CSU Craiova
1
3.65
X
3.25
2
2.05

Liga 1 continuă și este în așteptarea marelui derby, Derby de România. Astăzi primul joc al zilei din Liga 1 este unul la fel de interesant. Se vor întâlni două echipe care nu au impresionat în prima etapă astfel că au de luat o revanșă în fața suporterilor. Sepsi Sfântu Gheorghe va primi vizita celor de la CSU Craiova. Ambele formații au nevoie de cele trei puncte pentru a nu avea un start de sezon ratat. În sezonul trecut cele două formații s-au întâlnit de trei ori. Dpuă meciuri au contat pentru Liga 1 și unul în Cupa României. Toate cele trei partide au fost câștigate de CSU Craiova. Meciul de astăzi are spectacolul asigurat deoarece ne așteptăm la o luptă spectaculoasă pentru puncte. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Sepsi Sfântu Gheorghe nu a avut un început de sezon așa cum își dorea. Gazdele partidei de astăzi au pierdut în primul meci al sezonului cu scorul de 1-0 în fața celor de la Hermannstadt. Cei de la Sepsi trec printr-o criză de formă. Ultima lor victorie a fost la mijlocul lunii mai. De atunci nu au mai obținut nici o victorie, nici măcar în meciurile amicale. Principalul atuu al gazdelor poate fi păstrarea pe banca tehnică a lui Eugen Neagoe, fostul secunf al naționalei. Pentru Sepsi se anunță un sezon foarte dificil. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.05.

CSU Craiova va încerca să obțină în această seară prima victorie a sezonului. În prima etapă a noului sezon, oltenii au remizat cu scorul de 0-0 contra celor de la Poli Iași. Această vară a fost uan destul de agitată pentru lotul oaspeților de astăzi. În primul joc s-a văzut lipsa lui Gustavo, Băluță sau Screciu. Totuși, Craiova a avut numeroase ocazii de a marca în meciul cu Poli Iași dar lipsa concentrării la finalizare și-a pus amprenta asupra rezultatului final al meciului. Astăzi ep biletul zilei vom merge pe o victorie a celor de la CSU Craiova. Noi, vom miza pe o victorie a lor deoarece sunt echipa mai valoroasă și nu își permite două meciuri fără victorie. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei.