Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - Concordia Chiajna
1
2.10
X
3.05
2
3.80

Lupta la retrogradare în Liga 1 este din ce în ce mai interesantă. Cu cât trec etapele echipele vor da totul pentru a încerca să se salveze de la retrogradare. Astăzi avem un meic care poate fi decisiv în lupta pentru mmenținere. Sepsi Sfântu Gheorghe va primi vizita celor de la Concordia  Chiajna. Acest joc face parte din runda cu numărul a play-out-ului. În cele trei confruntări directe care au avut loc până acum în acets sezon s-au înregistrat două rezultate de egalitate și un meci a fost câștigat de Concordia Chiajna. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă ce ne poate asigura un câștig important.

Sepsi Sfântu Gheorghe este favorită să își treacă în cont un nou succes în această seară. În acest play-out pe cei de la Sepsi îi putem numi surpriza plăcută deoarece nimeni nu se aștepta să aibe un traseu așa de bun. Înaintea acestei partide Sepsi ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 23 de puncte. Ei sunt cea mai în formă echipă din play-out. În ultimele cinci runde sunt singura echipă neînvinsă. În acest interval au reușit să obțină trei victorii și două rezultate de egalitate. În cele trei meciuri disputate pe teren propriu nu au suferit nici o înfrângere lucru care este foarte posibil să se întâmple și astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.10.

Concordia Chiajna este echipa care trebuie să facă orice pentru a încerca să își treacă în cont punct sau puncte. Ilfovenii sunt pe poziția a șaptea, loc retrogradabil. Ei sunt la egalitate de puncte cu Poli Timișoara. Cei de la Chiajna trec printr0o formă de moment foarte slabă. Ei au trei înfrângeri în ultimele patru runde. În ultimele două meciuri nu au reușit să macheze și au fost învinși cu scorul de 1-0. Din trei meciuri disputate în deplasare în acest play-out, Chiajna a suferit trei înfrângeri. Chiar dacă sunt o echipă disperată după puncte noi credem că în aceatsă seraă vor acumula o nouă înfrângere. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit consistent.