Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj
1
5.75
X
3.50
2
1.64

O nouă etapă a Ligii 1 se apropie de final. Astăzi etapa cu numărul șase din Liga 1 se va încheia cu partida dintre Sepsi și CFR Cluj. CFR bine din postura de lider al campionatului. Clujenii pornesc ca favoriți în fața gazdelr care  evoluează pentru prima dată în peima divizie. Totuși nu trebuie să subestimăm echipa gazdă care este capabilă oricând de o surpriză. Partida se va disputa la Brașov, acolo unde Sepsi își dispută jocurle considerate pe taren propriu. Astăzi trebuie să profităm de cote și să adăugăm acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive online.

Sepsi vine după un meci mai puțin reușit în fața echipei Gaz Metan Mediaș. În partida disputată la mijlocul săptămânii trecute medieșenii s-au impus cu scorul de 2-1. După cinci etape disputate gazdele partidei de astăzi sunt clasate pe o poziție foarte bună pentru o nou promovată. Ei ocupă poziția a opta cu șase puncte acumulate. Până acum au suferit trei înfrângeri dar au reușit și două victorii. Victoriile au fost în fața celor de la Juventus București dar și în fața campioanei din sezonul trecut Viitorul Constanța. Acest lucru ne demonstrează că cei de la Sepsi sunt capabili oricând de o surpriză. Partida se anunță interesantă și astfel trebuie să o avem pe biletul zilei la pariuri sportive online.

CFR Cluj vine după o victorie cu 1-0 în fața celor de la Dinamo foarte mult contestată. Cele trei puncte din acel meci i-au ajutat pe clujeni să urce pe prima poziție a clasamentului. Astăzi pornesc ca mari favoriți chiar dacă nu arată acest lucru și cotele de la pariuri. Un singur pas greșit a făcut echipa lui Dan Petrescu la Botoșani într-un meci încheiat la egalitate, scor 1-1. În toate celelalte patru partide oaspeții de astăzi au reușit să își adjudece cele trei puncte puse în joc. După aceste etape disputate concluzia pe care o putem trage escă că CFR Cluj este una dintre candidatele cu șanse foarte mari la titlul de campioană. Pentri biletul zilei de astăzi vom profita de cota de 1.64 pe care o are CFR-ul pentru victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.