Biletul zilei: Senegal vs Columbia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Senegal - Columbia
1
4.60
X
3.70
2
1.86

De la ora 17:00 vom asista la o adevărată finală pentru optimile de finală. Pe Cosmos Arena din Samara se vor înfrunta Senegal și Columbia. Cele două formații fac parte din grupa H alături de Japonia și Polonia. Japonia și Senegal su câte patru puncte în timp ce Columbia a acumulat doar trei puncte. Ținând cont că Japonia est eca și calificată în optimi, dintre Senegal și Columbia doar una va merge mai departe. Cele două adversare din acest meci nu s-au mai întâlnit de aproximativ patru ani, atunci a fost un meci amical care s-a încheiat cu scorul de 2-2. Acest meci este decisiv pentru ambele formații ceea ce înseamnă că vom asista la un meci de totul sau nimic. Pronostcul pentru biletul zilei o să îl aflați doar pe site-ul Beturi.ro.

Senegal a împresionat la acest campionat mondial atât prin pregătirea fizică dar și prin organizarea tactică pe teren. În primul meci africanii au învins cu scorul de 2-1 pe Polonia. Acel meci a fost unul foarte bun din partea lor. În cel de-al doilea joc africanii au terminat la egalitate partida cu Japonia scor 2-2 după ce au condus de două ori pe tabela de marcaj. Senegal este ultima echipă din Africa, ce se poate califica mai departe în optimile de finală. Până acum toate formațiile de pe acest continent au plecat acasă. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.86.

Columbia este în fața unui meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală. Sud-americanii au oscilat în privința jocului de la acest Campionat Mondial. Columbienii sunt în acest moment pe poziția a treia a clasamentului după ce au acumulat trei puncte în clasament. În primul meci Columbia a fost învinsă de Japonia cu scorul de 2-1. În cea de-a doua partidă James Rodriguez și compania au învins pe Polonia cu scorul de 3-0 pe Polonia. Acel meci a fost unul foarte bun din partea sud-americanilor. Ținând cont de valoarea jucătorilor care compun lotul echipei, Columbia este favorită să obțină victoria și să se califice mai departe în optimile de finală. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră Beturi.ro. Sperăm ca astăzi să profităm pe biletul zilei de cota foarte bună pe care o are Columbia pentru a obține victoria.