Biletul Zilei: Scoția vs Anglia

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Scoția vs Anglia
Scoția - Anglia
1
5.25
X
3.50
2
1.70

Astăzi în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018 vom avea o partidă care naște orgolii foarte mari. Scoția va primi vizita Angliei, iar Regatul Unit se va împărți în două. Locul în care vor da piept cele două echipe va fi stadionul Hampden Park din Glasgow. Adversarele de astăzi fac parte din grupa F a calificărilor. Alături de aceste două formații din această grupă mai fac parte Slovacia, Slovenia, Lituania și Malta. În acest meci Anglia este favorită să obțină cele trei puncte puse în joc. Evenimentul nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei pe care îl vom juca la pariuri sportive.

Scoția ocupă poziția a patra cu doar șapte puncte câștigate până acum. În ultimele trei meciuri au suferit două înfrângeri cu 3-0 în fața Slovaciei și în meciul tur din Anglia. În cele două meciuri disputate acasă scoțienii au obținut o victorie și un rezultat de egalitate. Când alegem pronosticul acestui meci pentru biletul zilei trebuie să ținem cont și de faptul că Scoția a  obținut o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Scoțienii vor miza foarte mult pe aportul fanilor în acest meci. Dorința de victorie a lor va fi una mare dar va rămâne să vedem dacă și pot.

Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe o victorie a Angliei pentru care avem o cotă de 1,70. Oaspeții sunt pe primul loc în grupă unde au acumulat 13 puncte. Patru victorii și o remizăau obținut englezii în cele cinci meciuri disputate.  Cu ajutorul defensivei ei domină această grupă deoarece nu au primit vreun gol până acum în preliminarii. Ultima înfrângere a Angliei într-un meci oficial este de la campionatul european de anul trecut când a fost învinsă de Islanda. Așa cum ne-au obișnuit englezii în ultimele calificări, ei domină grupa preliminariilor și obțin calificarea la pas. În ultimele 5 meciuri directe victoria a revenit de patru ori Angliei în timp ce Scoția a câștigat un singur meci. Pentru biletul zilei consider că putem miza cu încredere pe o victorie a oaspeților, pronostic pentru care avem șanse mari de câștig.