Biletul zilei: Schalke vs Wolfsburg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Schalke - Wolfsburg
1
1.73
X
3.60
2
4.80

După ce aseară am asistat la meciuri foarte spectaculoase din sferturile de finală ale Cupei Germaniei astăzi am ales o altă partidă pentru un pont câștigător la biletul zilei la pariuri. Schalke va primi vizita celor de la Wolfsburg într-un meci care este un derby și la nivelul Bundesligii. Am ales acest meci deoarece ambele formații au avut un traseu foarte bun în Cupă până în acest moment și pentru aceatsă seară ne rezervă un meci foarte spectaculos. În ultimele două meciuri directe dintre cele două formații am asistat la goluri de ambele părți astfel că și în această seară sperăm să se întâmple același lucru.

Schalke este cotată ca favorită la victorie și automat la calificare în această seară. În Bundesliga gazdele din această seară ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 34 de puncte. În cele patru partide disputate în acest an au mers foarte slab deoarce au obținut o singură victorie. Totuși trebuie să ținem cont de faptul că meciurile din Cupă sunt total diferite. În parcursul lor în Cupă în acest sezon au eliminat pe BFC Dynamo, Wehen pentru ca în optimile de finală să treacă de FC Koln. Această competiție poate însemna salvarea sezonului pentru Schalke. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Schalke.

Wolfsburg va încerca să producă surpriza în aceatsă seară și să îi elimine pe cei de la Schalke dar le va fi foarte greu. În Bundesliga,Wolfsburg face un sezon destul de slab deoarece este clasată abia pe poziția a 13-a a clasamentului cu doar 24 de puncte acumulate. La fel ca și Schalke în acest an calendaristic au obținut o singură victorie ăn cele patru etape disputate. În Cupa Germaniei oaspeții din aceatsă seară au avut un parcurs perfect. Au reușit să elimine pe Norderstedt, Hannover și Nurnberg. Ceea ce este foarte important este faptul că cei de la Wolfsburg nu au primit niciun gol în aceste partide. Astăzi putem să asistăm la un joc foarte deschis în care ambele echipe își propun să câștige. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de echipa noastră cu biletul zilei în fiecare zi.