Biletul zilei: Schalke vs Koln

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Schalke - Koln
1
1.36
X
4.70
2
8.00

Cupa Germaniei a ajuns în sferturile de finală. Printre cele opt partide ale acestei faze sunt meciuri care oricând sunt derby-uri la nivelul fotbalului german. Un meci al acest faze ce ne-a atras atenția este întâlnirea dintre Schalke și FC Koln. În fotbalul nemțesc Cupa Germaniei eeste un trofeu foarte respectat de către echipe. Nu se întâmplă ca în alte campionate să ignore această întrecere. Meciul ce se va disputa pe Veltins Arena sperăm să producă spectacol pentru că ambele echipe au jucători foarte importanți în lotul lor. Am ales pentru biletul zilei la pariuri, acest meci pentru că ne-au atras cotele propuse de casele de pariuri.

Schalke pornește din postura de favorită la victorie și automat la calificare. Gazdele fac un sezon foarte bun, chiar dacă ultimele stagiuni nu s-au ridicat la același nivel. În acest moment în Bundesliga cei de la Schalke ocupă poziția a doua a clasamentului condus de Bayern Munchen. Gazdele partidei din această seară nu au mai pierdut de 12 meciuri disputate în toate competițiile ceea ce înseamnă că au un joc foarte organizat atât la nivelul defensivei dar și al ofensivei. Chiar dacă în ultimele cinci meciuri au obținut o singură victorie este important că nu au înregistrat niciun eșec. Chiar dacă și în campionat ocupă un loc foarte bun, Schalke se va concentra să ajungă în fazele superioare ale cupei. Până în această fază a cupei cei de la Schalke au trecut de BFC Dynamo și de Wehen, câștigând ambele meciuri la două goluri diferență. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Schalke.

Koln nu are un sezon la cum se așteptau fanii echipei. Oapeții partidei din această seară sunt pe ultima poziție  aclasamentului. În plus ei au fost eliminați și din grupele Europa League. Faptul că sunt la nouă puncte de penultima clasată îi poate determina să se axeze pe campionat și să nu mai acumuleze oboseala în meciurile de cupă. Totuși trebuie să ținem cont de faptul că în ultimele trei meciuri directe, Schalke nu a reușit să câștige niciunul. Biletul zilei ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.36. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă vei ține cont de sfaturile echipei noastre.