Biletul Zilei – Schalke vs Borussia Dortmund

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 2

Sâmbătă de la ora 16:30 are loc unul dintre cele mai vechi derbyuri din Bundesliga. „The Ruhr Derby” este rivalitatea dintre Schalke şi Borussia Dortmund, două echipe bazate în zone industriale ale Germaniei. Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în anul 1925, Schalke câştigând atunci cu 3-0. De la acel meci rivalitatea a devenit din ce în ce mai aprigă, ambele echipe având perioade în fruntea fotbalului german, urmate apoi de perioade mai nefaste pentru club. În prezent BVB ocupă locul trei în Bundesliga, sperând ca la finalul campionatului să poate termina sezonul în postura de vicecampioană. Schalke 04 a avut un an competiţional mai mult inconstant, fiind în prezent pe locul nouă fără mari şanse la o prezenţă europeană. Vă recomandăm pentru biletul zilei să pariaţi pe o victorie a echipei lui Tuchel. Casele de pariuri o cotează pe Dortmund cu 2 la victorie.

Derbyul aceste este un meci de mare intensitate, în care orgoliile suporterilor iau de obicei prim-planul. Astfel de meciuri produc în general dueluri încrâncenate, dar spectaculoase. Un pariu că ambele echipe vor marca un total de peste 2.5 goluri vă poate aduce o cotă de 1.95 pe biletul zilei.

Deşi Marco Reus este incert iar Gotze nu va fi disponibil cu siguranţă, atacul lui Tuchel este mai mult decât capabil să marcheze. Golgheterul Aubameyang este liderul campionatului cu 23 de reuşite, cu două mai multe decât Lewandowski. Pentru biletul zilei, un pariu că BVB va marca minim două goluri vă poate aduce o cotă de 1.80.

Schalke se confruntă momentan cu o criză de lot, având momentan opt jucători accidentaţi sau incerţi pentru acest meci. Acest fapt poate să fie în avantajul pariorilor care joacă la risc. Puteţi alege pentru biletul zilei un pariu că Dortmund va câştiga în handicap. Un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă de 3.50 pe biletul zilei.