Biletul zilei: Schalke 04 vs Mainz

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Schalke 04 - Mainz
1
1.79
X
3.50
2
4.80

După ce la mijlocul acestei săptămâni am avut meciuri foarte spectaculoase în competițiile continentale, astăzi ne vom axa pe campionatele interne. Astăzi începe o nouă rundă din Bundesliga care ne pregătește partide foarte interesante. Meciul de deschidere al etapei cu numărul nouă a campionatului german de fotbal este unul interesant pentru iubitorii fotbalului. Schalke va primi vizita echipei Mainz. Ambele echipe se află în prima parte a clasamentului și chiar dacă diferența dintre ele este patru poziții în clasament, în realitate diferența este de doar trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci ne va auce o cotă de 1.79.

Schalke nu a început sezonul așa cum își doreau suporterii echipei. După opt etape disputate sunt doar pe poziția a șasea a clasamentului cu 13 puncte acumulate. Gazdele arată și în acest sezon o formă inconstantă, iar partidele bune alternează cu cele slabe și surprizele neplăcute. În ultimele cinci etape au obținut doar două victorii și o remiză În celelalte două meciuri au suferit înfrângeri. Problema echipei în aceste etape disputate pare să fie ofensiva deoarece au marcat doar de 10 ori. Astfel că astăzi ne așteprăm la un meci cu puține goluri înscrise. Pe teren propriu după patru meciuri disputate au obținut doar șapte puncte. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Schalke.

Mainz se află aproape de mijlocul clasamentului, fiind pe poziția  a10-a. Forma de moment a echipei oaspete pare să fie în creștere. În ultimele trei etape nu au suferit nicio înfrângere ceea ce îi poate face să spere și astăzi la un rezultat pozitiv. În ultimul meci au învins pe Hamburg cu scorul de 3-2. În acel meci unul dintre goluri a fost înscris de Alexandru Maxim internațional român. La fel ca și Schalke cei de la Mainz marchează foarte puțin reușind să marcheze tot de 10 ori. În deplasare echipa se descurcă foarte slab reușind să câștige un singur punct în trei meciuri. Ținând cont de cum evoluează Mainz în deplasare ne așteptăm ca Schalke să câștige cele trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ești inspirit în momentul în care plasezi biletul. Pentru acest meci putem să jucăm biletul zilei în format single deoarece beneficiem de o cotă destul de mare.