Biletul zilei: Schalke 04 vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Schalke 04 - Bayern Munchen
1
7.00
X
4.60
2
1.44

Etapa intermediară ce se va desfășura la mijlocul acestei săptămâni în majoritatea campionatelor din Europa vine la pachet cu spectacolul din Bundesliga. De la ora 21:30 vom asista la unul din derby-urile de tradiție ale campionatului german. Partida din această seară va alea loc la Gelsenkirchen unde Schalke 04 va primi vizita echipei Bayern Munchen. Jocul pornește cu șanse egale la cele trei puncte pentru ambele echipe, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimele sezoane. Meciul se va disputa în cadrul etapei cu numărul cinci. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui meci.

Schalke a început foarte bine acest sezon. După patru etape scurse sunt pe poziția a patra la egalitate de puncte cu adversara din această seară. Trei victorii și o remiză sunt rezultatele gazdelor în acest sezon. Acesta este un început foarte bun de sezon pentru echipa lui Tedesco, care pare a fi tehnicianul perfect. Știm faptul că în ultimii ani gazdele au avut jucători pe măsură dar lipsea antrenorul care să ofere indicațiile necesare. Jocul din această seară poate fi un examen, în fața unui adversar puternic, pentru a vedea nivelul la care se află echipa în acest moment. Chiar și așa gazdele sunt cotate cu șanse destul de mici pentru punctele puse în joc. Biletul zilei la pariuri pentru astăzi va avea o cotă de 1.44.

Bayern Munchen este favorită la victorie și ar fi o surpriză imensă ca bavarezii să nu reușească să câștige. În ultima deplasare Bayern a pierdut la Hoffenheim cu scorul de 2-0. Chiar și așa oaspeții din această seară rămân favoriți pentru câștigarea titlului de campioană și se consideră că acea înfrângere a fost doar un accident. Carlo Ancelotti nu se va putea baza pentru meciul de astăzi pe Alaba și Bernat dar la valoarea lotului bavarea aceste absențe nu vor influența rezultatul final. Bayern are avantajul moral de partea sa ținând cont că în ultimele 14 jocuri oficiale în fața celor de la Schalke nu a pierdut.  Pronosticul pentru biletul zilei la acest joc este 2 și noi credem că avem șanse mari de reușită. Indicat pentru biletul zilei de astăzi este să mai adăugăm un eveniment cu o siguranță destul de ridicată pentru a ne crește câștigul.