Biletul Zilei: Sarpsborg vs Lillestrom

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Sarpsborg vs Lillestrom
Sarpsborg - Lillestrom
1
1.80
X
3.50
2
4.70

Unul dintre ultimele meciuri programate cu ocazia etapei a 16-a din prima ligă norvegiană de fotbal este unul foarte interesant.  Sperăm să asistăm la un joc foarte interesant și spectaculos deoarece vom vedea la lucru echipa clasată pe ultima treaptă a podiumului.  Dacă privim cotele la pariuri pentru acest meci vedem că sunt unele foarte interesante. Consider că trebuie să profităm de aceste cotă și să adăugăm acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive.

Sarpsborg pornește ca favorită pentru cele tre puncte puse în joc. În acest moment ocupă ultima treaptă a podiumului  cu 26 de puncte accumulate. Ei sunt la doar trei puncte distanță de echipa de pe prima poziție, Rosenborg. Gazdele au o defensivă foarte bine pusă la puncte. În cele 15 jocuri ei au încasat doar 13 goluri ceea ce este foarte bine. Chiar dacă în ultimele cinci partide au suferit o singură înfrângere nu putem spune că traversează o formă de moment foarte bună. În cele cinci jocuri au terminat trei dintre ele la egalitate și au obținut o singură victorie. Pe propria arenă cei de la Sarpsborg joacă foarte bine. Într-un clasament al meciurilor de acasă sunt pe poziția a doua. În opt etape disputate acasă au suferit o singură înfrângere. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe 1 solist, pronostic în care ne punem toate speranțele să fie unul câștigător.

Lillestrom pare o echipă lipsită de griji. Ei nu au șanse foarte mari la cupele europene dar nici retrogradarea nu este o amenințare foarte mare pentru oaspeți. Cu 20 de puncte accumulate ei sunt pe poziția a 10-a. Forma de moment pe care o traversează putem spune că este una de zile mari. Ei au obținut patru victorii în ultimele cinci jocuri pe care le-au disputat. În deplasare cei de la Lillestrom vin după o înfrângere în fața celor d ela Vallenrenga cu scorul de 3-1. Chiar dacă sunt o echipă bună, pornesc cu șansa a două în acest meci. Biletul zilei a pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă ști să îți alegi evenimentele. Cota oferită de noi pentru acest meci este de 1,80, pe care o considerăm foarte bună pentru ca biletul zilei să fie câștigător.