Biletul zilei: Sampdoria vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sampdoria - AS Roma
1
3.45
X
3.55
2
2.08

Incredibil de interesantă se anunță întâlnirea de astăzi dintre Sampdoria și AS Roma. Ținând cont de sezonul extraordinar pe care îl face Doria în fața propriilor fani, avem spectacolul asigura. Nouă ca pariori și ca iubitori ai fotbalului nu ne rămâne decât să urmărim acest meci și să câștigăm cu biletul zilei la pariuri sportive. Cele două formații sunt vecine de clasament și chiar dacă Roma are cu șapte puncte mai mult, gazdlee vor fi foarte motivate pentru a obține încă o victorie astăzi. Acest joc este o restanță din cadrul rundei cu numărul trei din Serie A.

Sampdoria își poate cintinua sezonul foarte bun pe care îl traversează cu încă o victorie astăzi. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a șasea a clasamentului. Doria a reușit să acumuleze până în acest moment 33 de puncte. 24 dintre aceste puncte au venit în urma meciurilor de pe teren propriu. Putem spune că cei de la Sampdoria sunt o altă echipă în fața propriilor fani. Într-un clasamnet al meciurilor disputate pe teren propriu ocupă poziția a doua. Din zece meciuri ei au reușit să câștige opt și au suferit doar două înfrângeri. Doar Juventus are un bilanț mai bun în fața propriilor fani. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pont pe care vă indicăm să îl jucați în format single.

AS Roma traversează o perioadă mai puțin bună a sezonului. Romanii vin după remiza, scor 1-1 contra celor d ela Inter. Totuși cei de la Roma nu au reușit să își treacă în cont vreo victorie în ultimele patru etape, iar această serie fără succes se  poate prelungi. Cu 40 d epuncte oaspeții de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamentului. În afară de Perroti nu sunt absențe importante din tabăra oaspeților. În deplasare cei de la AS Roma nu au reușit să câștige în ultimele patru etape. Ținând cont de ce meci greu îi așteaptă aceatsă serie se poate prelungi. Noi pentru biletul zile vă recomandăm să jucați pe o victore a Sampdoriei care credem noi își va fructifica avantajul propriului teren. Totuși putem juca un pronostic 1X. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre în fiecare zi.