Biletul zilei: Sampdoria vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Sampdoria vs Napoli
Sampdoria - Napoli
1
15.00
X
7.00
2
1.18

Napoli așteaptă pasul greșit al celor de la AS Roma pentru a urca pe poziția secundă a clasamentul. Astăzi de la ora 19:00 Napoli se va deplasa la Sampdoria pentru ultimul joc din acest sezon. În partida de pe Luigi Ferraris se vor înfrunta doua echipe aflate în parte superioară a clasamentului. Cele două adversare de astăzi sunt într-o formă de moment total diferită. Pentru biletul zilei vom miza pe echipa favorită ca va obține victoria. Ne așteptam la spectacol în acest meci ținând cont că Napoli este bazată pe jocul ofensiv.

Sampdoria este clasată pe poziția a 10-a a clasamentului cu 48 de puncte obținute. În ultimele 7 etape cei de la Sampdoria nu au simțit gustul victoriei ceea ce înseamnă ca traversează o perioadă foarte slabă privind forma de moment. Pe teren propriu Sampdoria  nu a câștigat în ultimele patru etape disputate. În fața propriilor fani au fost învinși de 8 ori pe parcursul acestui sezon. În meciul de astăzi vor încerca să facă o partidă bună chiar dacă le va lipsi motivația și în față vor ava un adversar foarte puternic. În meciul tur disputat la Napoli, cei de la Sampdoria au fost învinși cu scorul de 2-1. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a oaspeților.

Napoli va încerca sa obțină locul secund, dar pentru asta au nevoie ca AS Roma să nu câștige partida cu Genoa. Napoletanii vin după patru victorii obținute în ultimele patru meciuri, demonstrând că sunt într-o forma foarte bună. În acest sezon oaspeții de astăzi au fost învinși doar de patru ori. Ofensiva este atuul echipei lui Chiriches, reușind să înscrie de 90 de ori, fiind cel mai bun atac din Serie A. În partidele jucate pe taren străin cei de la Napoli sunt cea mai bună echipă. În deplasare ei au suferit doar două înfrângeri. Mertens este cel mai bun marcator al oaspeților reușind să înscrie până acum de 27 de ori. Pentru biletul zilei vom merge pe o victorie a celor de la Napoli care au o cota de 1,18. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă urmărești pronosticurile noastre.