Biletul zilei: Saint Patricks vs Bohemians

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Saint Patricks vs Bohemians
Saint Patricks - Bohemians
1
1.83
X
3.50
2
4.33

Prima ligă a Irlandei continuă cu meciuri foarte interesante din etapa cu numărul 18. Partida pe care o vom analiza pentru biletul zilei este cea dintre Saint Patricks și Bohemians. Acest meci va fi unul foarte interesant deoarece ambele echipe au nevoie de victorie, în special cei de la Saint Patricks care sunt în luptă pentru evitarea retrogradării. Cu cât trec etapele miza fiecărui meci este din ce în ce mai ridicată.

Saint Patricks are nevoie de victorie ca de aer pentru a evita locurile retrogradabile. În acest moment gazdele ocupă poziția 15 a clasamentului din 16 echipe participante. Echipa gazdă a acumulat 15 puncte în acest moment fiind la doar două puncte față de ultima echipă care nu retrogradează. Saint Patricks traversează o formă foarte slabă în ultima perioadă. În ultimile patru jocuri au acumulat 2 înfrângeri și au obținut doar două rezultatede egalitate. Echipa are mari probleme în compartimentul ofensiv, reușind să înscrie doar 18 goluri în cele 15 etape disputate. Acesta este al patrulea cel mai slab atac din prima ligă a Irlandei. Totuși astăzi sperăm ca echipa gazdă își va dori mult mai mult victoria și vor fi mult mai motivați pentru cele trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei este 1. Cota pentru acest pont la biletul zilei la pariuri este de 1,83.

Bohemians este clasată la mijlocul clasamentului pe poziția a șaptea. La prima vedere par lipsiți de griji în privința retrogradării, dar avantajul de patru puncte este unul destul de fragil față de primul loc retrogradabil. Oaspeții au și ei probleme destul de mari în ofensivă deoarece au înscris doar 15 goluri pe parcursul sezonului. Acesta este al doilea cel mai slab atac din campionatul Irlandei. În ultimile patru etape, oaspeții au reușit să acumuleze două victorii ceea ce înseamnă că sunt într-o formă de moment destul de bună. Echipa noastră oferă un pronostic cu șanse mari de reușită. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig pe termen lung dacă citești avancronicile echipei noastre.