Biletul zilei: Saint Etienne vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Saint Etienne - PSG
1
7.50
X
5.40
2
1.35

Fotbalul spectacol continuă și în aceste zile deoarece se apropie week-end-ul care ne rezervă foarte multe meciuri spectaculoase. La mijlocul săptămânii am avut meciurile sin Cupele Europene iar acum este rândul campionatelor interene de a ne face să urmărim noi derby-uri. În această seară în Ligue 1 va debuta o nouă etapă în care Saint Etienne va primi vizita celor de la Paris Saint Germain. Chiar dacă cele două adversare din această seară  traversează o formă foarte bună în ultima perioadă pentru acest meci avem o favorită clară. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de cei de la Paris ăn care au marcat de opt ori și nu au primit niciun gol. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce cu acest eci un venit suplimentar.

Saint Etienne este scăpată de orice griji în acest sezon fiind clasată pe un loc sigur la mijlocul clasamentului. Verzii au reușit să acumuleze până în acest moment  42 de pucnte cu care sunt clasați pe poziția a noua. În ultimele cinci etape gazdele partidei de astăzi nu au suferit nicio înfrângere timp în care au acumulat trei remize și două victorii. Pe teren propriu Saint Etienne este o echipă foarte puternică și în acest sezon a suferit doar trei înfrângeri în fața propriilor fani. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 1.35.

PSG este favorită și în acest meci așa cum a fost în toate celelalte meciuri din Ligue 1 din acest sezon. Parizienii putem spune că domină acest sezon fiind doar o chestuine de timp până vor câștiga și matematic titlul de campioni. Oaspeții partidei de astăzi ocupă prima poziție a clasamentului având cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensiva a campionatului. Parisul vine după cinci victorii ăn ultimele cinci runde iar trei dintre acestea au fost obținute fără gol primit. Neymar și Motta nu vor putea evolua nici astăzi pentru oaspeți dar și așa PSG este favorită pentru a își trece în cont încă trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei oferit de echipa noastră pe site-ul Beturi.ro.