Biletul zilei: Saint Etienne vs AS Monaco

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Saint Etienne - AS Monaco
1
4.70
X
3.55
2
1.80

Ligue 1 pornește la drum cu o nouă etapă. Meciul de debut al acestei runde este partida dintre Saint Etienne și AS Monaco. Aproape am și uitat că monegascii sunt campioana hexagonului în ultimul sezon. Chiar dacă diferența dintre cele două formații este destul de mare ne așteptăm la un meci complicat pentru ambele echipe. Orice punct pus în joc este foarte important deoarece acum echipele nu își mai permit să facă pași greșiți. Am ales acest meci să oferim un pronosticul pentru biletul zilei pentru că se anunță un joc foarte interesant și care este deschis oricărui rezultat chiar dacă noi vom miza pe victoria uneia dintre echipe.

Saint Etiene face un sezon destul de slab, ei aflându-se în a doua jumătate a clasamentului. Verzii cum sunt porecliți gazdele ocupă mai exact poziția a 15 a clasamnetului ceea ce este destul de modest pentru pretențiile lor. Cu doar două egaluri și trei înfrângeri în ultimele cinci etape pentru gazdele de astăzi este foarte greu să spere la ceva la sfârșitul partidei de astăzi. Cu doar 17 goluri marcate în acest sezon, ofensiva este una dintre cele mai modeste ale acestui sezon din Ligue 1. Pe propriul teren gazdele de astăzi nu au reușit să câștige în ultimele patru partide. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.80

AS Monaco face un sezon destul de bun chiar dacă va fi greu, aproape imposibil să mai obțină performanțele din sezonul trecut. După ce au avut o scădere de formă în urmă cu câteva etape, ei acum se află într-o creștere evident deoarece au reușit să se impună în ultimele două partide disputate. Ciar dacă în deplasare au o singură victorie în ultimele patru partide sunt șanse mari ca astăzi să iasă din această formă. În deplasare monegascii au obținut doar 13 pucte după ce au disputat  opt partide departe de proprii fani. Astăzi credem că AS Monaco este favorită ținând cont de forma foarte slabă din ultima perioadă a gazdelor. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la AS Monaco. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.