Biletul zilei: Saint Etienne vs Marseille

Recomandarea noastră: 2

Saint Etienne - Marseille
1
4.00
X
3.60
2
1.88

Runda cu numărul 25 din Ligue 1 este aproape de start. Primul meci al acestei runde este unul foarte interesant între două echipe foarte iubite în hexagon. În acest sezon diferența dintre cele două echipe este una destul de mare nu ne așteptăm ca diferența să se vadă în evoluția jucătorilor. Astăzi fanii vor juca un rol foarte important. Cele două echipe sunt printre cele mai iubite echipe care și-au atras foarte mulți fani de-a lungul istoriei. Marseille are un moral bun în fața adversarilor de astăzi deoarece a câștigat ultimele două meciuri directe fără să primească gol și a marcat de șapte ori. Biletul zilei la pariuri ne poate adue un profit important în această zi.

Saint Ettiene nu traversează un sezon așa cum se așteptau și își doresc fanii echipei. Verzii sunt abia pe în partea a doua a clasamentului. Ei pentru moment ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze 34 de puncte. În ultimele două etape au arătat o creștere de formă deoarece au reușit să obțină două victorii în ultimele două etape. Defensiva este maea problem a gazdelor deoarece în acest sezon media a de goluri primite este de peste un gol. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de  1.88 care ne poate aduce un câștig destul de substanțial.

Marseille face un sezon foarte bun și poate obține locul secund la finalul campionatului. La titlul de campioană nu mai au șanse dar locul al doilea este un obiectiv care are șanse foaret mari de realizare. Oaspeții din această seară au acumulat până înaintea acestui joc 52 de puncte. Oaspeții partidei din această seară traversează o formă de moment foarte bună. În ultimele cinci etape nu au suferit nicio înfrângere și chiar mai mult, au obținut patru victorii în acest interval de timp dintre care trei au fost fără gol primit. Faptul că  nu au mai pierdut pe acest stadion de cinci ani îi face pe cei de la Marseille să fie favoriți și astăzi. Biletul zilei poate să fie o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei oferit de echipa noastră.