Biletul zilei: Rusia vs Turcia

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Rusia - Turcia
1
2.25
X
3.20
2
3.40

Cupa Mondială se apropie cu pași repezi de start. Mai sunt doar câteva zile până la cel ami așteptat eveniment al anului. Țara gazdă, Rusia încearcă să profite de ultimele meciuri amicale și să pună la punct ultimele detalii privitoare la startul competiției. La Moscova pe arena celor de la CSKA, Rusia va primi vizita Turciei. Turcii sunt antrenați de Mircea Lucescu. Dintre cele două selecționate, doar reprezentativa Rusiei este calificată la Mondial, în calitate de țară gazdă. Cele două naționale s-au întâlnit și acum doi ani într-un meci amical dar atunci au remizat cu scorul de 0-0. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte atractivă pentru acest meci.

Rusia se pregătește pentru mondial dar forma lor de moment nu ne indică faptul că ar fi pregătită. În ultimele patru meciuri disputate, toate amicale, gazdele partidei de astăzi au înregistrat un singur rezultat de egalitate, restul meciurilor fiind înfrângeri. Ultima victorie a lor este de anul trecut când au învins Coreea de Sud cu scorul de 3-1. Un mare dezavantaj al Rusiei a fost că în ultimii doi ani nu a disputat nici un meci oficial, ceea ce este destul de greu pentru o echipă să își găsească ritmul corespunzător. La competiția care va debuta peste câteva zile rușii fac parte din grupa A, alături de Uruguay, Egipt și Arabia Saudită. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.20.

Turcia se pregătește pentru Liga Națiunilor. Pentru noi acesta este un meci special deoarece antrenorul oaspeților este Mircea Lucescu. Turcii au ratat calificarea după ce au terminat pe pzoiția a patra o grupă din care s-au calificat la Mondial, Croația și Islanda. Putem spune că turcii trec printr-un proces de reconstrucție dar roadele se văd deja, putem spune. În ultimele patru partide, Turcia nu a pierdut. În această perioadă au înregistrat, două victorii și două rezultate de egalitate. În ultimele trei jocuri turcii au reușit să înscrie de fiecare dată două goluri. Putem spune că se vede mna antrenorului român. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite gratuit în fiecare zi de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.