Biletul Zilei: Rusia VS Portugalia

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Rusia vs Portugalia
Rusia - Portugalia
1
4.33
X
3.50
2
1.95

Etapa secundă a grupelor Cupei Confederațiilor începe cu un meci foarte atractiv pentru iubitorii sportului rege. Gazda competiției, Rusia se va duela cu Portugalia, campioana europeană. Acest meci este cel mai important al ziei iar nouă nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. După jocul arătat în prima etapă, ambele echipe au șanse la accederea în semifinalele competiției. Cele două adversare de astăzi fac parte din grupa A acolo unde mai evoluează echipele naționale din Mexic și Noua Zeelandă.

Rusia s-a instalat pe primul loc în grupă după victoria cu scorul de 2-0 în fața fotbaliștilor din Noua Zeelandă. Rușii au arătat un joc solid în acest meci dat trebuie să ținem cont că adversarul întâlnit a fost unul modest, poate cea mai slabă echipă de la Cupa Confederațiilor. Pentru această competiție rușii au convocat un lot în care evoluează doar jucători din campionatul intern al lor. Naționala gazdă a competiției nu a mai fost învinsă din luna martie  a acestui an, timp în care a disputat patru partide și a obținut două victorii.  Astăzi Rusia va avea un meci mult mai greu cel puțin la prima vedere. Pentru a câștiga cu biletul zilei este important să citești părerea specialiștiilor noștrii.

Portugalia va fi condusă și în acest meci de Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo. În primul meci la Cupa Confederațiilor, lusitanii au remizat cu naționala Mexicului scor 2-2 la capătul unui meci spectaculos. În grupa de calificare pentru campionatul mondial ce va avea loc peste un an portughezii sunt doar pe poziția a doua la trei puncte în spatele Elveției. Ultimele trei întâlniri directe dintre Rusia și Portugalia s-au terminat cu scorul de 1-0, de două ori câștigând rușii și o singură dată lusitanii. Chiar dacă au remizat cu Mexicul, Ronaldo și compania au arătat un joc foarte bun, dar din păcate au ratat multe ocazii de gol. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive este 2. Cota pentru acest pronostic este de 1,95, fiind ideală pentru a fi adăugată pe biletul zilei pe care îl vom plasa astăzi la pariuri.