Biletul zilei: Rusia vs Noua Zeelandă

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Rusia vs Noua Zeelandă
Rusia - Noua Zeelanadă
1
1.29
X
5.75
2
13.00

Meciul de deschidere a acestei ediții a Cupei Confederațiilor va avea în prim plan gazda turneului, Rusia. Turneul va începe astăzi cu partida dintre Rusia și Noua Zeelandă. Cele două echipe fac parte din grupa A, în care mai evoluează Portugalia și Mexic. Cupa Confederațiilor este o competiție de pregătire pentru Cupa Mondială de anul viitor și participă câștigătoarele competițiilor continentale dar și campioana mondială, Germania. Acest meci care va da stratul întrecerii nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Rusia este echipa gazdă a Cupei Confederațiilor. În acest meci nu ar trebui să întâmpine probleme în a-și adjudeca victoria și automat cele trei puncte foarte importante în economia grupei. Pentru echipa Rusiei o problemă poate fi faptul că în ultima perioadă nu a mai jucat meciuri cu miză. Rusia nu participă în preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor, fiind calificată în calitate de țară gazdă a competiției. Așadar, când sunt programate meciuri în preliminarii, rușii dispută doar meciuri amicale fără o miză foarte mare. Gazdele sunt în fața propriilor suporteri ceea ce constituie un atuu. Echipa Rusiei este cotată ca favorită având la victorie o cotă de 1,29. Această cotă putem să o jucăm cu încredere pe biletul zilei la pariuri sportive.

Noua Zeelandă participă la Cupa Confederațiilor din postura de câștigătoare a competiției desfășurate la nivel continental în zona Oceaniei. Ținând cont de grupa în care se află, Noua Zeelandă are șanse foarte mari să fie pe ultima poziție la sfârșitul fazei grupelor. Oaspeții acestei partide au jucat două partide amicale înainte de acest meci dar ambele le-au pierdut cu scorul de 1-0. Au pierdut în fața Belarusului și a Irlandei de Nord. În ultimile cinci meciuri disputate în deplasare au reușit să învingă doar reprezentativa statului Fiji în calificările pentru Cupa Mondială de anul viitor. Un avantaj al neo-zeelandezilor este că au disputat meciuri amicale oficiale și sunt în formă față de ruși care au disputat doar meciuri amicale.  Pronosticul echipei noastre pentru biletul zilei este 1.  Considerăm că putem să îl jucăm cu mare încredere. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pentru bună pentru tine.