Biletul zilei: Rusia vs Egipt

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Rusia - Egipt
1
2.10
X
3.20
2
4.25

În această seară se anunță spectacol la Campionatul Mondial de fotbal. Prima fază a grupelor este aproape de final și va debuta a doua fază cu meciuri foarte interesante. De la ora 21:00 Rusia și Egipt vor deschide a doua fază a grupelor. Acest meci are lor în cadrul grupei A din care mai fac parte Uruguay și Arabia Saudită. În această grupa Uruguay și Rusia au câștigat primele meciuri astfel că au câte trei puncte în timp ce celelalte două echipe au zero puncte. Acest meci va fi unul de totul sau nimic pentru Egipt astfel că ne așteptăm la o luptă din toate punctele de vedere în teren. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce un pronostic foarte interesant pentru acest meci.

Rusia a fost o surpriză plăcută în primul meci. Chiar dacă ne așteptam să își treacă în cont victoria nu ne așteptam să o facă în maniera în care a făcut-o. Rușii au câștigat meciul de deschidere contra Arabiei audite cu scorul de 5-0 după un joc încântător al lor. Totuși meciul de astăzi se anunță unul mult mai dificil deoarece adversarul este altul. Rușii vor avea de partea lor și un stadion plin care îi va ajuta enorm. Ținând cont de golaverajul ep care îl au până în acest moment putem spune că astăzi se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 4.25.

Egipt a arătat și ea un joc foarte bun la acest campionat mondial în primul meci. Chiar dacă au pierdut cu scorul de 1-0 în fața celor din Uruguay trebuie să ținem cont că au primit gol în una dintre ultimele faze ale partidei. Pentru acest meci contra celor din Rusia ne așteptăm să debuteze la mondial și Mohamed Salah care nu a jucat în prima partidă. Pentru Egipt dacă va suferi o nouă înfrângere va fi egală cu eliminarea surprinzătoare  de la acest Campionat Mondial ceea ce ar fi o surpriză negativă. Totuși pentru astăzi vom merge pe mâna unei mari surprize făcute de faraoni. Pe biletul zilei vom miza pe o victorie a Egiptului. Dacă ne uităm pe primul lor joc de la acest mondial și pe numele pe care le au în lot nu este exclus ca astăzi să reușească o victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.