Biletul zilei: Rusia vs Brazilia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Rusia - Brazilia
1
6.85
X
4.10
2
1.52

Pregătirea pentru Campionatul Mondial a intrat pe ultima sută de metri. Astăzi Rusia va avea parte de un amical de gală. Va primi vizita Braziliei în ceea ce se numește ultima mare repetiție înaintea festivalului fotbalistic ce se anunță la vară. Rusia va dori să vadă și la ce nivel al jocului este deoarece să nu uităm că în ultima perioadă au disputat doar meciuri amicale. Ultima întâlnire dintre ruși și brazilieni a fost în anul 2013 când partida s-a terminat cu scorul de 1-1. Ne așteptăm la un meci foarte frumos atât în tribune cât și pe terenul de joc. Biletul zilei la pariuri ne va putea aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Rusia este gazda mondialului ce are loc la vară. Acest meci este unul dintre ultimele teste pe care le vor susține gazdele partidei de astăzi. La Cupa Confederațiilor care a fost găzduită tot de Rusia, gazdele nu au obținut decât o victorie contra celor din Noua Zeelandă. Rușii au pierdut contra celor din Mexic și Portugalia. În ultimele trei  meciuri disputate rușii nu au obținut decât două remize și au suferit o înfrângere contra Argentinei. Pentru ruși este foarte important acest meci pentru a vedea nivelul fotalistic la care se află. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.52.

Brazilia pornește ca favorită astăzi. Ne așteptăm ca sud-americanii să își respecte blazonul și să își treacă în cont victoria chiar dacă este una doar de palmares. Pentru Brazilia vor evolua cele mai importante vedete deoarece și oaspeții partidei de astăzi se pregătesc pentru pentru turneu final și au ca obiectiv câștigarea lui. Brazilia nu a mai fost învinsă de la mijlocul anului trecut așa că putem spune că traversează o formă destul de bună chiar dacă în acest timp nu au obținut foarte multe victorii. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte interesant între două echipe care își doresc să demonstreze că sunt în formă pentru turneul ce va debuta peste o scurtă perioadă de timp, în această vară. Biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a celor d ela Brazilia fiind echipa mult mai puternică. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.