Biletul zilei: Rudes vs Istra 1961

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Rudes - Istra 1961
1
1.90
X
3.15
2
3.65

Într-o zi în care așteptăm meciurile din week-end care se anunță foarte multe și foarte interesante, trebuie să ne aruncăm privirea și spre campionatele mai mici. În această seară este programat în prima liga a Croației un meci foarte interesant între două formații care luptă pentru evitarea retrogradării. Rudes va primi vizita celor de la Istra iar meciul se anunță unul foarte disputat deoarece ambele formații au nevoie de cele trei puncte puse în joc. Cele două echipe sunt despărțite de șapte puncte în acest moment, avantajul fiind de partea gazdelor dar o victorie a celor de la Istra poate aprinde lupta pentru evitarea retrogradării. În meciul tur de campionat a câștigat Istra cu scorul de 2-1. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui meci.

Rudes este favorită să își treacă în cont cee trei puncte în această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a opta a clasamentului. Până în acest moment au reușit să acumuleze 24 de puncte. Cu o victorie astăzi s-ar distanța foarte mult de zona retrogradării și am putea spune că Rudes ar fi în mare proporție salvată. În ultimele cinci runde disputate au reușit să obțină două victorii, o remiză și au suferit două înfrângeri. Pe teren propriu Rudes este cea mai slabă echipă deoarece au reușit să acumuleze doar nouă puncte. Astăzi este o șansă ca Rudes să acumuleze mai multe puncte pe teren propriu. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Rudes.

Istra 1961 are doar șansa victoriei deoarece se află la patru puncte de zona evitării de la retrogradare. Oaspeții de astăzi au acumulat doar 17 puncte și la prima vedere ei sunt cea mai slabă echipe a acestui sezon din Scoția. Trei înfrângeri și un rezultat de egalitate sunt rezultatele înregistrate în ultimele patru etape de oaspeții de astăzi. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare Istra ocupă ultima poziție cu doar patru pucnte adunate din deplasare ceea ce este foarte puțin. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe mâna noastră. Pariază în fiecare zi alături de noi și cu biletul zilei o să realizezi profit în fiecare zi.