Biletul zilei: Rudar vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

Rudar - FCSB
1
4,80
X
3,55
2
1,70

FCSB debutează în Europa cu un meci în deplasare ce contează pentru turul al doilea din UEFA Europa League. Roș-albaștri se vor deplasa în Slovenia pentru partida tur a dublei cu Rudar. După inceputul slab de sezon FCSB are nevoie de o victorie pentru a își reface moralul pentru luptele ce vor urma. Această dublă se anunță una destul de dificilă deoarece Rudar nu este o echipă de ignorat. În acest meci tur se poate lua o opțiune serioasă în privința calificării ce se va decide săptămâna viitoare în meciul de pe Arena Națională. Astăzi sperăm să asistăm la un joc interesant ce să se desfășoare în favoarea echipei noastre. Biletul zilei la pariuri pentru astăzi ne va aduce o cotă cu care să realizăm un profit consistent.

Rudar Velenje pornește cu șansa a doua atât în meciul de astăzi cât și la calificare. În primul tur al UEFA Europa League cei de la Rudar au reușit să se califice după ce au câștigat cu scorul de 10-0 la general confruntarea contra celor de la Tre Fiori. Sezonul trecut din Slovenia cei de la Rudar l-au încheiat pe poziția a patra a clasamentului. În prima rundă a noului sezon din Slovenia gazdele partidei se astăzi au suferit o înfrângere drastică cu scorul de 5-0 în fața celor de la Maribor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.70 cu care să realizăm profit.

FCSB trebuie să își refacă moralul. Oaspeții partidei de astăzi au fost învinși cu scorul de 1-0 în prima etapă a Ligii 1 de către Astra Giurgiu. După acel meci a crescut presiunea asupra lui Nicolae Dică dar și asupra jucatorilor. Steliștii au ca obiectiv în UEFA Europa League un traseu cât mai lung. În cele trei meciuri amicale disputate de FCSB în această vară, nu au reușit sa își treacă în cont nici un succes. O victorie astăzi este importantă pentru FCSB dar și pentru coeficientul țării noastre la UEFA. Este interesant să vedem ce schimbări va face Nicolae Dică în primul 11 după prestația echipei din prima etapă. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi sa mizezi în fiecare zi pe pronosticurile noastre. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei oferit de noi.