Biletul zilei: Rosenborg vs Dundalk

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Rosenborg vs Dundalk
Rosenborg - Dundalk
1
1.45
X
4.25
2
7.50

În această seară de la ora 20:15 ne așteaptă un meci foarte important. După rezultatul meciului tur tensiunea este aceeași, iar ambele echipe pornesc cu șanse egale pentru calificarea în turul trei al UEFA Champions League. Cotele de la casele de pariuri nu arată acest lucru pentru că dau echipa gazdă drept favorită.  Meciul pornește de la scorul de 1-1 rezultat consemnat la finalul meciului tur, disputat în Irlanda. Pontul pentru biletul zilei referitor la ziua de astăzi sperăm să fie unul câștigător și să ne mărească profitul la pariuri.

Rosenborg vine după un rezultat bun obținut p eterenul celor de la Dundalk. Chiar dacă la prima vedere este un scor bun, trebuie să ținem cont că poate fi periculos. Un gol înscris de cei de la Dundalk poate încurca oricând calculele calificării. Gazdele traversează o formă bună în această perioadă. În campionatul Norvegiei sunt pe prima poziție a clasamenului cu cinci puncte avans față de ocupanta poziției secunde după 17 etape disputate. Trei victorii și două remize au obținut cei de la Rosenborg în ultimele cinci partide disputate în toate competițiile. Astăzi trebuie să facă un joc mult mai bun ca cel din tur, pentru că în acel meci cifrele nu au fost în favoarea lor.Pontul pentru biletul zilei de astăzi este 1, dar cand plasăm acest pont sperăm că norvegenii vor juca mult mai bine ca în tur.

Dundalk încă mai păstrează șanse chiar la calificarea în turul al treilea. Irlandezii au obținut cinci și o remiză în ultimele șase meciuri disputate. Trebuie să remarcăm și apărarea oaspeților care a primit un singur gol în aceste șase meciuri chiar de la adversarii de astăzi. În campionatul Irlandei cei de la Dundalk sunt pe poziția a doua fiind la 15 puncte distanță față de Cork City. Chiar dacă traversează o formă foarte bună pentru oaspeți va fi destul de greu în această seară să obțină un scor care să îi califice mai departe în UEFA Champions League. Cota de 1.45 pe care o are Rosenborg la victorie ne poate avantaja foarte mult privind câștigul de pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă avem inspirația necesară în momentul în care plasezi biletul.