Biletul zilei: Rosenborg vs Sandefjord

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Rosenborg vs Sandefjord
Rosenborg - Sandefjord
1
1.22
X
6.30
2
13.00

După ce etapa trecută, a capătul unui mei foarte spectaculos, Rosenborg a reușit doar un egal, 3-3 cu Kristiansund, astăzi vor încerca să obțină cele trei puncte. Acest meci face parte din cadrul etapei cu numărul 16 a primei ligi a Norvegiei de fotbal. Atăt gazdele dar și cei de la Sandefjord au nevoie de victorie pentru a mai face un pas spre îndeplinirea obiectivului pentru acest sezon. Chiar dacă Rosenborg au o cotă destul de mică la victorie, considerăm că merită jucată pe biletul zilei la pariuri sportive.

Rosenborg se află în fruntea clasamentului dar are doar două puncte avans față de cei de la Brann. După cele 15 etape disputate, gazdele au acumulat 29 de puncte. Acest meci poate fi unul foarte bun pentru gazde de a reintra în forma obișnuită. În ultimele trei etape cea mai titrată echipă din Norvegia a suferit o înfrngere, a obținut un singur rezultat de egalitate și o singură victorie. Într-un clasament al meciurilor e pe teren propriu gazdele de astăzi sunt doar pe poziția a treia. Totuși în fața propriilor suporteri în ultimele două meciuri au obținut victorii în care au marcat de fiecare dată trei goluri. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 1. Acest pont are cota de 1,22 și chiar dacă nu este una foarte mare ea nu poate suplimenta câștigul de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Sandefjord are mare nevoie de puncte pentru a se distanța de zona retrogradării. Înaintea acestei partide oaspeții sunt pe locul al 12-lea cu doar 3 puncte peste Stromgodset, prima echipă aflată pe loc retrogradabil. Cei de la Sandefjord au acumulat 18 puncte în cele 15 partide jucate. Forma pe care o traversează nu le poate da speranțe foarte mari pentru acest meci. În ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile cei de la Sandefjor a obținut o singură victorie. Ținând cont de adversarul e care îl vor întâlni astăzi au toate șansele să prelungească această serie negativă. Bendiksen este singurul absent din tabăra oaspeșilor pentru acest meci. În ultimele cinci întâlniri directe Rosenborg a câștigat de fiecare dată. Pentru astăzi sperăm ca pronosticul pentru biletul zilei să fie unul câștigător fără prea mari emoții.