Biletul zilei: România vs Turcia

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
România - Turcia
1
2.60
X
3.20
2
2.85

După ratarea calificării la Mondialul de anul viitor, România începe reconstrucția cu două meciuri amicale în care va întâlni adversari puternici, Turcia și Olanda. Primul meci, cel de astăzi contra Turciei este unul special pentru că selecționata semilunei este pregătită de Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni tehnicieni din țara noastră. Astăzi naționala României își va inaugura noua emblemă. Mircea Lucescu este doar al doilea tehnician român care întâlnește naționala României din calitate de antrenor după ce Ștefan Kovacs a antrenat Franța și a jucat contra României. Biletul zilei pentru meciul dintre România vs Turcia poate beneficia și de un free bets la unele dintre casele de pariuri.

România a artat din păcate orice șansă de a se califica la Campioantul Mindial din Rusia 2018 după ce a încheiat abia pe poziția a patra grupa de calificare. Din lotul pe care l-a Cosmin Contra observăm că acest meci este privit cu maximă seriozitate deoare de la lot nu lipsesc cei mai buni tricolori. Aceste meciuri în fața Turciei și Olandei sunt primele teste pentru echipa națională a României în vederea calificărilor pentru Euro 2020 ce vor debuta peste aproximativ un an. Selecționerul țării noastre încearcă să dea încredere jucătorilor Denis Alibec și Hanca, fiind convocați chiar dacă sunt ieșiți din formă. Pentru biletul zilei la pariuri vom alege un pont pentru care avem o cotă de 3.20

Turcia vine la Cluj cu garnitura de bază. Acest lucru ne arată că Mircea Lucescu își dorește două rezultate pozitive în dubla cu România și Albania. Naționala semilunei a încheiat și ea tot pe poziția a patra grupa de calficare pentru turneul final de anul viitor. În primle patru meciuri pe banca turcilor, Lucescu are două înfrângeri, o remiză și o singură victorie. Chiar dacă Lucescu va avea ca adversar România nu își permite un nou rezultat negativ care ar agita apele în cadrul oaspeților. Ultimele întâlniri dintre cele două naționale au avut loc în preliminariile pentru Mondialul din 2014. Atunci victoriile au fost înpărțite, ambele echipe câștigând la zero, dar în deplasare. Pentru oricare din echipe o victorie astăzi va asigura un sfârșit de an liniștit. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri referitor la acest meci este egal. Vom miza pe un rezultat de egalitate pe biletul zilei deoarece observăm că loturile celor două echipe sunt cât de cât echilibrate valoric și nu trebuie să uităm că este un meci amical.